2777
2789
عنوان

شما بگید چیکار کنم

121 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

من امشب برای اولین بار تو سایت نی نی سایت ثبت نام کردم و یک راهنمایی ازتون میحوام شما رو به خداااااا راهنماییم کنید

من چن ماه قبل عید یه خانمی من دیده بود تو عروسی و از یکی از فامیلامون خواست که به خانواده من و من بگن که برا پسرشون منو خواستگاری میخوان کنن اینا از طریق این فامیلمون گفتن دختر خانم نظرش چیه آره یا نه

و شرایط اون آقا رو این فامیلمون گفت اول از همه بگم این فرد از من ۱۲ سال بزرگتره،خونه و ماشین هم نداره،اما کار داره و خیلیم تعریف اخلاق و رفتارشو میکردن (دورادور شناخت داریم ازشون) اما من اون موقع بیشتر بخاطر نداشتن خونه همون تلفنی جواب رد دادم

اما بعدش از یه طریقی پیج اینستاشونو پیدا کردم،فقط از روی کنجکاوی بود. و حدود دو ماه ایشونو فالوو داشتم بدون هیچ آشنایی دادنی بعد دو ماه من یکی از استوریاشونو ریپلای کردمو و خلاصه بعدش ایشون شروع کرد و در آخر بگم که گفت من قصدم خیره و برای ازدواج میخوام پیش قدم شم.( اینم تو پرانتز بگم که من خیلی سخت پیشنهادشو قبول کردم چون تا به الان حتی یک دوست پسر مجازیم نداشتم چه برسه به واقعی) و گفتن من  اول باید عکستونو ببینم چون چهره برام مهمه ولی من هیچ جوره قبول نکردم و گفتم هر وقت شرایطم اوکی شد یه بار یه جایی قرار بزاریم همو ببینیم البته با حضور مادرم،ایشونم گفتن باشه پس تا وقتی که موقعش شد شما به من اطلاع بدید. اینم بگم که ما قبل اینکه این حرفارو بگیم به خاطر بحثی که قبلا تو چت داشتیم همو آنفالو کردیم بعد اینکه ایشون گفت به من اطلاع بدید تا الان حدود یک ماه و خورده ای میگذره و در حال حاضر من سردرگمم. اینم بگم که من ۱۹ سالمه و ایشون ۳۱

شاید شما بگین این دختره چه عجله ای داره اما نه بخدا اینطور نیست من خواستگارای فوق العاده پولدار و خوبی قبل و بعد این آقا دارم اما نمیدونم چرا ایشون به دلم نشسته.

راستش من میخواستم از شما بپرسم اگه من برم‌با ایشون سر قرار و ایشون متوجه بشن من همون دختریم که قبلا مادرشون گفته بودن ممکنه ایشون کلا قبول نکنه و بره و آبروی منو تو کل فامیل ببره یا اینکه همه اینارو کنار بزارمو به حرف دلم‌گوش کنم؟؟؟؟

شما رو بخدا فک کنید دارین دختر خودتونو یا خواهر خودتونو راهنمایی میکنین🙏🏻

در آخر ببخشید که سرتونو درد اوردم

تو رو خدا تو این ماه مبارک و شبای قدر برام دعا کنید اگه من و کسی که دوستش دارم به صلاح همیم به هم برسیم

درمرحله اول به نظرم روی انتخابت تجدید نظر کن وقتی خودت میگی خواستگارای بهتری داری پس داری الکی همچین کسیو انتخاب میکنی

بعدهم کارت درست نبوده وقتی جواب رد دادی رفتی فالوش کردی اول ببین با خودت چندچندی

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

درمرحله اول به نظرم روی انتخابت تجدید نظر کن وقتی خودت میگی خواستگارای بهتری داری پس داری الکی همچین ...

اره هست اما من دلم بدجوری به این گیر شده 

بخدا  من فکرشم نمیکردم اون یه روزی همچین پیشنهادی از اون طریق بهم بده وگرنه صدسال دیگه اینکارو نمیکردم اما الان حس میکنم دوستش دارم

چرا  دلیلشو بگو؟؟

سن کم خودت

هنوز خیلی وقت داری برای ازدواج

۱۲سال اختلاف سنی زیاده

چه عجله ایی داری هنوزجونی کن از زندگی مجردی لذت ببر چرا از الان خودتو درگیر متاهلی و مشکلاتش بکنی

بعدم دلیلت منطقی بوده برای خونه پسری که ۳۱ سالشه حداقل باید یه خونه میتونست بخره تا حالا

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
اره هست اما من دلم بدجوری به این گیر شده  بخدا  من فکرشم نمیکردم اون یه روزی همچین پیشنها ...

عزیزم دوست داشتن تنهایی برای زندگی کافی نیست

اگه فردا درگیر مشکلات زندگی بشی علاقت کم میشه

درآخر بهت توصیه میکنم با عقلت تصمیم بگیر نه قلبت

سن کم خودت هنوز خیلی وقت داری برای ازدواج ۱۲سال اختلاف سنی زیاده چه عجله ایی داری هنوزجونی کن از ...

پدرش کلی زمین داره که میتونه به راحتی خونه درست کنه اما درحال حاضر خونه نداره

من عجله ای ندارم فقط میترسم بعد این آقا کس دیگه ای به دلم نشینه

پدرش کلی زمین داره که میتونه به راحتی خونه درست کنه اما درحال حاضر خونه نداره من عجله ای ندارم فقط ...

ترست بیهودس

من خودم سن کم ازدواج کردم ۱۶سالگی

بااینکه همسر خوبی دارم و زندگیم رو رواله

ولی اگه بر گردم به عقب زیدگر ۲۵،۲۶سال اصلا به ازدواج فکر نمیکنم

درس بخون برو دانشگاه تجربه کسب کن شوهرم به وقتش پیدا میشه من دختر ندارم اگر داشتم اصلا و ابدا زیر ۲۵سال نمیزاشتم ازدواج کنه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
خب پس چرا از اول ردش کردی چرا اگه موضعش خوبه خونه ماشین نداره

این داشته این چن سال درس میخونده و سربازی رفته و تازه یه کار خوب پیدا کرده از اول قبول نکردم چون کلا تو فاز ازدواج نبودم اما با پیشنهاد خودش کلا دگرگون شدم نمیدونم چمه

ترست بیهودس من خودم سن کم ازدواج کردم ۱۶سالگی بااینکه همسر خوبی دارم و زندگیم رو رواله ولی اگه بر ...

من دانشجو هستم 

اما این پسره از سرم نمیفته بدبختی یه آشنایی دوری داریم بخوامم فراموشش کنم تو عروسییاوکه در پیش داریم اگه زنده باشمم هس اونطوری بدتر هوایی میشم

من دانشجو هستم  اما این پسره از سرم نمیفته بدبختی یه آشنایی دوری داریم بخوامم فراموشش کنم تو ع ...

بازم هر جور خودت میخوای

موفق باشی