سلام دوستان
من امشب برای اولین بار تو سایت نی نی سایت ثبت نام کردم و یک راهنمایی ازتون میحوام شما رو به خداااااا راهنماییم کنید
من چن ماه قبل عید یه خانمی من دیده بود تو عروسی و از یکی از فامیلامون خواست که به خانواده من و من بگن که برا پسرشون منو خواستگاری میخوان کنن اینا از طریق این فامیلمون گفتن دختر خانم نظرش چیه آره یا نه
و شرایط اون آقا رو این فامیلمون گفت اول از همه بگم این فرد از من ۱۲ سال بزرگتره،خونه و ماشین هم نداره،اما کار داره و خیلیم تعریف اخلاق و رفتارشو میکردن (دورادور شناخت داریم ازشون) اما من اون موقع بیشتر بخاطر نداشتن خونه همون تلفنی جواب رد دادم
اما بعدش از یه طریقی پیج اینستاشونو پیدا کردم،فقط از روی کنجکاوی بود. و حدود دو ماه ایشونو فالوو داشتم بدون هیچ آشنایی دادنی بعد دو ماه من یکی از استوریاشونو ریپلای کردمو و خلاصه بعدش ایشون شروع کرد و در آخر بگم که گفت من قصدم خیره و برای ازدواج میخوام پیش قدم شم.( اینم تو پرانتز بگم که من خیلی سخت پیشنهادشو قبول کردم چون تا به الان حتی یک دوست پسر مجازیم نداشتم چه برسه به واقعی) و گفتن من اول باید عکستونو ببینم چون چهره برام مهمه ولی من هیچ جوره قبول نکردم و گفتم هر وقت شرایطم اوکی شد یه بار یه جایی قرار بزاریم همو ببینیم البته با حضور مادرم،ایشونم گفتن باشه پس تا وقتی که موقعش شد شما به من اطلاع بدید. اینم بگم که ما قبل اینکه این حرفارو بگیم به خاطر بحثی که قبلا تو چت داشتیم همو آنفالو کردیم بعد اینکه ایشون گفت به من اطلاع بدید تا الان حدود یک ماه و خورده ای میگذره و در حال حاضر من سردرگمم. اینم بگم که من ۱۹ سالمه و ایشون ۳۱
شاید شما بگین این دختره چه عجله ای داره اما نه بخدا اینطور نیست من خواستگارای فوق العاده پولدار و خوبی قبل و بعد این آقا دارم اما نمیدونم چرا ایشون به دلم نشسته.
راستش من میخواستم از شما بپرسم اگه من برمبا ایشون سر قرار و ایشون متوجه بشن من همون دختریم که قبلا مادرشون گفته بودن ممکنه ایشون کلا قبول نکنه و بره و آبروی منو تو کل فامیل ببره یا اینکه همه اینارو کنار بزارمو به حرف دلمگوش کنم؟؟؟؟
شما رو بخدا فک کنید دارین دختر خودتونو یا خواهر خودتونو راهنمایی میکنین🙏🏻
در آخر ببخشید که سرتونو درد اوردم
تو رو خدا تو این ماه مبارک و شبای قدر برام دعا کنید اگه من و کسی که دوستش دارم به صلاح همیم به هم برسیم