2777
2789
عنوان

بنظرتون برم ناز شوهرمو بکشم

310 بازدید | 12 پست

امزوز بابت رفیقش ک آدم سالمی نیست باهاش بحوم شد کلا شوهرم ی آدمیه بیشتر تو خودشه هیچکی ندونه فک میکنه من تاج سرشم اما تو خونه ک میاد میگه من استن بایم از جاش تکون نمبخوره دو دخترامم خ اذیتم میکنه میبینه مثلا دارم سحری درست میکنم دختر کوچوکم از پام آویزونه نمیاد نمگیرتش

امشب خونه مامانش بودیم خاهرش النگو خریده بود شوهرش اونوقت من همه چیزمو برا کارش دادم ب من میکه وظیفته در صورتی ک خواهرش نه کار داره نه ارثی من آدمی نیستم ک مقایسه کنم ولی واقعا زور داشت مال خودمه دو دستی تقدیمش کردم اونوقت نمیدونم الان برم پیشش یا نه خوشم نمیاد کشش بدم از ی طرفم نمیخام غرورم بخاطرش بشکنه

اصلا نفهمیدم چی شد

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

تا اخرنخوندم ولی اگه شوهرت مرد خوبیه ، برا زندگیت بجنگ و با چنگ و دندون حفظش کن و بحثای الکی نکن 

اره برو نازشو بکش چی میشه مگه

جز اینکه حال دل هردوتون خوب میشه

دنیا وفا ندارد ، ای نور هر دو دیده👌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم اون باید بیاد سمتت

حالا هرجور خودت میدونی بستگی به نوع روابطتتون و اخلاقیاتتون تصمیم بگیر 

سپرده ام دستت خودم را سپرده مادام العمر❤برای بچه دار شدنم دعا کن خیلی به دعات احتیاج دارم دوست خوبم ♥️

هر چیزی اعتدالش خوبه...

وقتی همه چیز رو گذاشتی وسط... پس باید تو زندگیت سهم داشته باشی....

زن باید زن باشه... زنی که زیادی تکیه گاه بشه دیگه یه پا مرده و مردش هم مردونگی ش یادش میره... دیدم که میگم

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  

نه ناز بکش 

نه قهر کن 

معمولی باش

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
هر چیزی اعتدالش خوبه... وقتی همه چیز رو گذاشتی وسط... پس باید تو زندگیت سهم داشته باشی.... ز ...

دقیقا منم تصمیم گرفتم از این ب بعد همه ی پولایی ک پدرم میده بذارم سپرده

والا

خب نتزشو بکشی بد عادت میشه بد هم میگه وظیفه نکشی نری سمتش محکوم به سرد بودن و مغرور بودن میشی و به فاصله عادت میکنه مهم نیس قهر آشتی بودنت براش اصلا وضعی شده زندگیامون

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

بیخیال باش کشش نده ولی یاد بگیر فدا کاری نکنی همسر منم هیچ کارشو نمیکنه از بیرون میاد لباساشو میندازه زمین جوراباسو میندازه به طرف من از صب با دهن روزه جارو و پارو و شام درست کزدم ایسونم رفتهبودن باغ درسته اونجا کار کردن خسته بود ولی من خسته تر بودم روزه بودم اذان گفته بود من هنوز هیچی نخورده بودم شام کشیدم اوردم گفتم تو هم خودت بکش بخور من از گشنگی میمیرم بعد واس من قیافه گرفته 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
دقیقا منم تصمیم گرفتم از این ب بعد همه ی پولایی ک پدرم میده بذارم سپرده

پولایی که پدرت مبده رو میدی بهش؟  چی بگم  

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین