2789
عنوان

قدبلندی

325 بازدید | 29 پست

بچه ها توروخدا کسی هست کمکم کنه من ۱۵ سالمه یک ماه دیگه می رم تو ۱۶ چکار کنم ۵ سانت رشد کنم قدم ۱۶۱ وزن ۶۳ کیلو هستم قدبلند شدن شده برام ارزو حداقلش ۳ سانت چکار کنم سال ۹۸ تیر مرداد پریود شدم الان پریودیم نا منظم به نظر شما بخاطر اینکه شاید قد بکشم یا نه مثلا سال اول پریویی ۳ بار بودم سال دوم ۷ بار بار امسال و۰۰ ۱۵ بار شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

امروز با یه متخصص تغذیه و ورزش حرف زدم

گفت قد انسان فقط به ژنتیک و تغذیه بستگی داره

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
امروز با یه متخصص تغذیه و ورزش حرف زدم گفت قد انسان فقط به ژنتیک و تغذیه بستگی داره

محل نمیدی😏

قهر تونم  

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
محل نمیدی😏 قهر تونم    

من محل نمیدم😐یا تو ک فقط لایک کردی

دلی جدا از این بحثا حالم خرابه امروز

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
[QUOTE=234204384]امروز با یه متخصص تغذیه و ورزش حرف زدم گفت قد انسان فقط به ژنتیک و تغذیه بستگی داره ...

ادم تا سن ۱۸ سالگی در حال رشده

تازه رفتی تو سن بلوغ هنوز در حال تکاملی

از نظر علمی ک اینجوره 

من محل نمیدم😐یا تو ک فقط لایک کردی دلی جدا از این بحثا حالم خرابه امروز

چی شده چرااا

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
چی شده چرااا

چی بگم

هیچ ولش کن

فقط احساس تنهایی میکنم (: