بچه ها توروخدا کسی هست کمکم کنه من ۱۵ سالمه یک ماه دیگه می رم تو ۱۶ چکار کنم ۵ سانت رشد کنم قدم ۱۶۱ وزن ۶۳ کیلو هستم قدبلند شدن شده برام ارزو حداقلش ۳ سانت چکار کنم سال ۹۸ تیر مرداد پریود شدم الان پریودیم نا منظم به نظر شما بخاطر اینکه شاید قد بکشم یا نه مثلا سال اول پریویی ۳ بار بودم سال دوم ۷ بار بار امسال و۰۰ ۱۵ بار شدم
حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤 "سکوت صدای مورد علاقه ی منه" [intp] 《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》
[QUOTE=234204384]امروز با یه متخصص تغذیه و ورزش حرف زدم گفت قد انسان فقط به ژنتیک و تغذیه بستگی داره[/QUOTمامانم قدش ۱۶۴ بابام ۱۶۶ ارثی خوانواده مادرم هست فقط پدر نه
حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤 "سکوت صدای مورد علاقه ی منه" [intp] 《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》
[QUOTE=234204384]امروز با یه متخصص تغذیه و ورزش حرف زدم گفت قد انسان فقط به ژنتیک و تغذیه بستگی داره ...
ادم تا سن ۱۸ سالگی در حال رشده
تازه رفتی تو سن بلوغ هنوز در حال تکاملی
از نظر علمی ک اینجوره