2821
2789
عنوان

قدبلندی

325 بازدید | 29 پست

بچه ها توروخدا کسی هست کمکم کنه من ۱۵ سالمه یک ماه دیگه می رم تو ۱۶ چکار کنم ۵ سانت رشد کنم قدم ۱۶۱ وزن ۶۳ کیلو هستم قدبلند شدن شده برام ارزو حداقلش ۳ سانت چکار کنم سال ۹۸ تیر مرداد پریود شدم الان پریودیم نا منظم به نظر شما بخاطر اینکه شاید قد بکشم یا نه مثلا سال اول پریویی ۳ بار بودم سال دوم ۷ بار بار امسال و۰۰ ۱۵ بار شدم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امروز با یه متخصص تغذیه و ورزش حرف زدم

گفت قد انسان فقط به ژنتیک و تغذیه بستگی داره

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
امروز با یه متخصص تغذیه و ورزش حرف زدم گفت قد انسان فقط به ژنتیک و تغذیه بستگی داره

محل نمیدی😏

قهر تونم  

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
محل نمیدی😏 قهر تونم    

من محل نمیدم😐یا تو ک فقط لایک کردی

دلی جدا از این بحثا حالم خرابه امروز

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
[QUOTE=234204384]امروز با یه متخصص تغذیه و ورزش حرف زدم گفت قد انسان فقط به ژنتیک و تغذیه بستگی داره ...

ادم تا سن ۱۸ سالگی در حال رشده

تازه رفتی تو سن بلوغ هنوز در حال تکاملی

از نظر علمی ک اینجوره 

من محل نمیدم😐یا تو ک فقط لایک کردی دلی جدا از این بحثا حالم خرابه امروز

چی شده چرااا

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
چی شده چرااا

چی بگم

هیچ ولش کن

فقط احساس تنهایی میکنم (: