2821
2789
عنوان

خیانت؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 77 پست
دیگ نبینم ازش بترسی من کتک خوردم فش خوردم ولی آدمش کردم کوتاه نیا  کتکتم زد برو پزشکی قانونی ش ...

ادم نمیشه.من میشناسنش.زرنگه منو هل میده ولی نمیزنه ک کبود شم.کاری کنم میدونم میره سمت انتقام.اوندفعه ک گفتم چرا خیانت میکنی ساتور گرفت دستش منو انداخت تو اتاق .درم قفل کرد.چندبارم گلومو گرفت ولی فشار نمیده.زرنگه.اخه اگه من ازش شکایت کنم ک تهش طلاقه.دیگه نمیشه زندگی کرد

خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...
بیخیال شو، زندگیتو خراب نکن. اگر داشت که نمیومد بگه

اخه چجوری؟با من حرف نمیزنه سرده.من میدونم داره با یکی دیگه میحرفه‌.همین الانم زندگیم خرابه

تو حالت عادی نگفت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ادم نمیشه.من میشناسنش.زرنگه منو هل میده ولی نمیزنه ک کبود شم.کاری کنم میدونم میره سمت انتقام.اوندفعه ...

چی بگم والا ولی اون گوشیو بنداز تو توالت

دستم ک بهت نمیزنه

حداقل تو حرصش بده گوشیو نابود کن

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  
ینی چی؟

زیاد واضح نمیتونم بیان کنم 

ولی طرف تو ذهنش اونارو تجسم میکنه و گاها خواسته ها و رویا پردازی هایی که نمیتونه در حالت عادی بیان کنه رو به زبون میاره 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

اسی من مشاورم اگه مایل ب مشاوره ایی شمارمو برات گذاشتم اگه مشکل مالی داری حین تعیین وقت بگو ۰۹۳۷۵۰۳۹۵۱۲

مشاوره عمومی (خانواده ، کودک، نوجوان وغیره هستم هر کس مایل ب مشاوره هست درخواست دوستی بده شمارمو میزازم )🎀
اخه چجوری؟با من حرف نمیزنه سرده.من میدونم داره با یکی دیگه میحرفه‌.همین الانم زندگیم خرابه تو حالت ...

خوندم که وسط را.بطه گفته ولی مست که نبوده میتونست خودش رو کنترل کنه، به جای چک کردن گوشی، ریشه یابی کن ببین مشکل سرد بودنش از کجاست؟

God help me to be strong enough not to lie to myself 
چی بگم والا ولی اون گوشیو بنداز تو توالت دستم ک بهت نمیزنه حداقل تو حرصش بده گوشیو نابود کن

صبح بهش گفتم گوشیو بده وگرنه میندازم تو توالت 

خندید فقط.میخام ب داداشش بگم

خوندم که وسط را.بطه گفته ولی مست که نبوده میتونست خودش رو کنترل کنه، به جای چک کردن گوشی، ریشه یابی ...

ببین پارسال یبار مست بود وسط رابطه اسم یکیو گفت .یعنی چطور بگم.برگشت گفت فلانیو بیارم برات فلانکارو کنه

بعد ثابت کردم فلانی باهاش در رابطه اس.زنیکه متاهلم بود

الان شک دارم نمیدونم هنوز باهمونه.یا یکی دیگس

اگه همون باشه شمارشو دارم

یعنی منظورت اینه از قصد گفته ؟

من خودم گفتم وانداختم تودهنش🤦🏻

در چه حد ؟

مثلا یه عده دوست دارن رابطخ زنشون با کس دیگه رو ببینن 

یا خودشون با کس دیگه رابطه داشته باشن 

موقع رابطه اینارو تصور میکنن و راجبش حرف میزنن

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

ببین پارسال یبار مست بود وسط رابطه اسم یکیو گفت .یعنی چطور بگم.برگشت گفت فلانیو بیارم برات فلانکارو ...

منظورم اینه جز حرفای فانتزی راب.طه بوده و سندیت نداره

God help me to be strong enough not to lie to myself 
خودشوباکس دیگه🤦🏻

خواهر من این چه کاریه تو کردی آخه 😂😐🤦🏻‍♀️

منظورم اینه جز حرفای فانتزی راب.طه بوده و سندیت نداره

اخه مشکلم اینه ک درحال چته همیشه.بعد برا همه اپ هاش رمز جداگونه گذاشته. اینا رو چی میگی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز