2777
2789
عنوان

خیانت؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 77 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه مشکلم اینه ک درحال چته همیشه.بعد برا همه اپ هاش رمز جداگونه گذاشته. اینا رو چی میگی

نمیگم که امکان ندارد خیانت کنه ولی با چک کردن درست نمیشه، اگر میخوای به زندگیتسرو سامون بدی ریشه یابی کن و مشکل اساسی رو پیدا و حل کن

God help me to be strong enough not to lie to myself 
نمیگم که امکان ندارد خیانت کنه ولی با چک کردن درست نمیشه، اگر میخوای به زندگیتسرو سامون بدی ریشه یاب ...

سعی کردم باهاش بحرفم.گفتم بریم مشاوره قبول نکرد

گفتم چرا خ میکنی؟ گفت ببین تو خیلی ارومی! تو جمع کم حرف میزنی.چرا با هیچ دختری دوست نیستی بیاد خونمون یا باهم برید بیرون.کلا دلایل مسخره! گفتم ۶ سال دوست بودی بامن نفهمیدی من ارومم؟!بعدم من گریم میگیره.اینم میگه چون گریه میکنی نمیگم

خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...
نمیدونم.نصیحت😔

نصیحت فایده نداره عزیزدلم تو که زنشی این همه تلاش میکنی گوش نمیده داداشش که شاید سال به دوازده ماهم نمیبینتش روش چه تاثیری داره. میدونم ناراحتی واقعا درک میکنم منم اینجا دارم برات حرص میخورم ولی باید بالاخره یه حرکتی بزنی نمیفهمم اینا مشکلشون چیه که اینجوری میکنن برو مشاور خودت تنها همه این حرفارو بهش بگو ببین چی میگه 

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  

سلام من یک سایتی رو می شناسم به اسم پرسان که مشاورای خیلی باتجربه ای داره (همون مشاورای سایت تبیان هستن که حالا در قالب سایت پرسان فعالیت می کنند) و قطعاً تو این مورد هم میتونه کمکتون کنه تو پرسان هم میتونی از تجربیات دیگران استفاده کنی و هم میتونی خودت اگه تجربه ی به درد بخوری داری با بقیه به اشتراک بگذاری

نصیحت فایده نداره عزیزدلم تو که زنشی این همه تلاش میکنی گوش نمیده داداشش که شاید سال به دوازده ماهم ...

میدونی چی مسخرس.این که قبلا یبار همه این راه ها رو رفتم. گفت پشیمونم.ولی الان داره باز تکرار میشه‌احساس حماقت  میکنم ک یبار بخشیدمش.اگه بفهمم واقعا خیانته جدا میشم

سلام من یک سایتی رو می شناسم به اسم پرسان که مشاورای خیلی باتجربه ای داره (همون مشاورای سایت تبیان ...

من قبلا یجا ب اسم دکتر ساینا مشاوره گرفتم ولی زیاد فایده نداشت.کلیم پول دادم میلیونی

میدونی چی مسخرس.این که قبلا یبار همه این راه ها رو رفتم. گفت پشیمونم.ولی الان داره باز تکرار میشه‌اح ...

امیدوارم درست بشه اما اگه نشد واقعا زندگیتو تلف نکن به پاش حیفه

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس