2777
2789
عنوان

زن داداشم😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 68 پست
عیب نداره توخوبی میکن ودردجله انداز

البته حال تاپیک‌خوبه ببخشید‌خرابش کردم‌هر موقع میبینمش تا چند روز تعادل ندارم‌الانم‌از اون روزا بود

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه خوبی هم حدی داره.البته بدی نمیکنم‌احترامشو‌دارم.ولی یه کارایی میکنه اگر بگم چشمات چهار تا می ...

اره این بده خدایی

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
من فقط یدونه ِابجی دارم اصلا طعم داداش داشتنو  نکشیدم متاسفانه   ولی خدا در قبالش یدونه پ ...

خداحفطش کنه ان شاالله

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

اسی حلال کن یه سوال دارم 

خیلی ببخشید 

کسی میدونه شاندرمن که برای حجم دهندگی با سن استفاده میشه چه جوریه اصن تاثیر داره یا نه 

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭
خوبه که به نظرم داداش پشته  من و آبجیم پشت نداریم فردا روز اگه یکی بهمون زور بگه

هر زن خودش برا خودش کافیه.خدا خواهرتو نگه داره.انقد قوی باش که فقط خدا پشتت باشه برات کافی باشه.

اسی حلال کن یه سوال دارم  خیلی ببخشید  کسی میدونه شاندرمن که برای حجم دهندگی با سن ...

من نمیدونم .ولی باسنت اگر تخت نیست دست نزن بهش.یه روزی از مد میفته تو‌میمونی یه صندوق عقب بزذگ

هر زن خودش برا خودش کافیه.خدا خواهرتو نگه داره.اتقد قویباش که فقط خدا پشتت باشه برات کافی باشه

گآهی واقعا برای خودم کافی نیستم ، شوهرم زور میگه اما پدرم سنش بالاست کاری از دستش بر نمیاد ولی اگه یه داداش جوون داشتم حتما هوامو داشت بی شک

هیچ کار خدا بی حکمت نیس

اون موهایی که با رفتنت سفید شدو   رنگ کردم ، دیگه نیا : )
من نمیدونم .ولی باسنت اگر تخت نیست دست نزن بهش.یه روزی از مد میفته تو‌میمونی یه صندوق عقب بزذگ

😂😂😂

نه تخت نیست ولی دوست دارم با... یکم فرم داشته باشه

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭

وای اسی چ زنداداش خوبی.خدایا یعنی میشه یدونه از زنداداش ها گیر ما بیاد.من فقط ی دونه داداش دارم مامانم خیلی خیلی دوسشداره و بهش وابسته ست از داداشم هیچ انتظار مالی نداریم فقط و فقط با مامانم اخلاقاخوب باشه زنداداشم همینطور😂😂😂

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
گآهی واقعا برای خودم کافی نیستم ، شوهرم زور میگه اما پدرم سنش بالاست کاری از دستش بر نمیاد ولی اگه ی ...

فکر میکنی یه جاهایی همون داداشم نمیشه قاطی زندگیت کنی.تا حایی که میتونه خودتو‌قوی کن.ولی کلا زندگی همینه گاهی باید تحمل کنی حرف زورو

2791
2779
2792