2777
2789
عنوان

زن داداشم😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 68 پست
فکر میکنی یه جاهایی همون داداشم نمیشه قاطی زندگیت کنی.تا حایی که میتونه خودتو‌قوی کن.ولی کلا زندگی ه ...

به خاطر بچم زبونمو بستم چه میشه کرد 

مرسی از حرف هات واقعا به دلم نشست ❤

اون موهایی که با رفتنت سفید شدو   رنگ کردم ، دیگه نیا : )
به خاطر بچم زبونمو بستم چه میشه کرد  مرسی از حرف هات واقعا به دلم نشست ❤

ببین من داداشم تفاوت سنیمون زیاد نیست خیلی باهم خوب بودیم کاری همو‌ انجام میدادیم اون تحقیقای منو‌من مال اونو حرفامونو‌بهم میزدیم.ولی بعد ازدواجش یه بار نیاز داشتم‌که پشتم باشه بعد زنش سرکوفت زد بهم.دیگه هیچ وقت غیر خودم‌از کسی حمایت نخواستم.

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین من داداشم تفاوت سنیمون زیاد نیست خیلی باهم خوب بودیم کاری همو‌ انجام میدادیم اون تحقیقای منو‌من ...

آره خوب اینطور چیزا هم هست ، برادر خودشم بخواد پشت خواهر دربیاد خانمش نمیذاره از حسودی 

آره خوب اینطور چیزا هم هست ، برادر خودشم بخواد پشت خواهر دربیاد خانمش نمیذاره از حسودی 

شاید از حسودیم نیست ولی طرف همه همسرشو برا خودش میخواد دوست نداره درگیر زندگی کسی دیگه باشه.با زنداداشمم خیلی خوبیم.ولی خوب من خودم خط قرمز گذاشتم‌برا خودم‌دیگه.تو رابطه با همه.دیدم تنها کسم‌خودمم.منم به مامان‌بابام‌بگم مریضن نمیخوام‌غصه بخورن.البته من همسرم بد نیست ولی مشکل همیشه هست .باید خودشو‌ادم قوی کنه همین.وقتی دیگه خیلی کم‌میارم میگم‌خدایا خودت قلبمو بزرگ کن خودت تحملمو زیاد کن

ورزشای مخصوص کن بهتره 

مرسی

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭
شاید از حسودیم نیست ولی طرف همه همسرشو برا خودش میخواد دوست نداره درگیر زندگی کسی دیگه باشه.با زنداد ...

انشالله همیشه موفق باشی گلم . توروخدا منم دعا کن قوی بشم از پس خودم بربیام . راست میگی آدم اول باید به خدا تکیه بکنه دوم هم خودش 

خیرخواه هر کس خودشه نباید از کسی انتظار داشت هرکس بیشتر اززندگی خودش نیست که

انشالله همیشه موفق باشی گلم . توروخدا منم دعا کن قوی بشم از پس خودم بربیام . راست میگی آدم اول باید ...

چند روز پیش خطبه سی و‌یک نهج البلاغه رو خوندم.با تفسیرش دکتر عباس منش گوش بده سرچش کن.ببین پیدا میکنی انقد خوبه که فکر کنم کامل اروم میشی

البته حال تاپیک‌خوبه ببخشید‌خرابش کردم‌هر موقع میبینمش تا چند روز تعادل ندارم‌الانم‌از اون روزا بود

ان شاالله همیشه حال دلت خوش باشه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
البته شما خوشبختانه به این قضیه با دیده مثبت نگاه کردی وآفرین من اگر بودم(البته جای مادرتون،نه ش ...

نه گلم پشتیا کهنه شده بودن ‌.دیگه قابل استفاده نبودن.ایشون لطف کرد وخریده به عنوان هدیه.

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
دستش درد نکنه  شمام معلومه خواهرشوهر خوبی هستی  خیلیا همین حرف عروسو تبدیل میکنن به فاجع ...

نه بابا چرا فاجعه.بنده خدالطف کرده خریده وظیفه پدرم بود بخره.

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز