2777
2789
عنوان

زن داداشم😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 68 پست
اسی حلال کن یه سوال دارم  خیلی ببخشید  کسی میدونه شاندرمن که برای حجم دهندگی با سن ...

من قوس کمردارم باسنم زده بیرون متنفرم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
وای اسی چ زنداداش خوبی.خدایا یعنی میشه یدونه از زنداداش ها گیر ما بیاد.من فقط ی دونه داداش دارم ماما ...

ان شاالله .احترام احترام میاره .محبت محبت.

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر بچم زبونمو بستم چه میشه کرد  مرسی از حرف هات واقعا به دلم نشست ❤

داداش خوب داشتن اره خوبه.ولی خوب چه میشه کرد خدا نخواسته.ان شاالله شوهرت سربه راه شه

چند روز پیش خطبه سی و‌یک نهج البلاغه رو خوندم.با تفسیرش دکتر عباس منش گوش بده سرچش کن.ببین پیدا میکن ...

چشم خواهری حتما میخونم عزیزدل❤❤

اون موهایی که با رفتنت سفید شدو   رنگ کردم ، دیگه نیا : )
البته شما خوشبختانه به این قضیه با دیده مثبت نگاه کردی وآفرین من اگر بودم(البته جای مادرتون،نه ش ...

بله منم مثل شما فکر میکنم 

انگار بی احترامی به سلیقه منه 

البته اسی واقعا نگاهش مثبت و قشنگه ❤️

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بله منم مثل شما فکر میکنم  انگار بی احترامی به سلیقه منه  البته اسی واقعا نگاهش مثبت و ق ...

نه گلی .پشتیا خراب شده بودن ودیگه زشت بود واقعا بودنشون.زن داداشم هدیه خرید واسه مامانم.این حرفام شوخی گفت.وگرنه آدم فرق بی احترامی رو میفهمه

من قوس کمردارم باسنم زده بیرون متنفرم

منم قوس کمر دارم ولی باس ن که خودش گوشتی باشه فرق داره 

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز