2777
2789
عنوان

زن داداشم😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 68 پست
افرین بهش بگو از فرشا چی بدت نمیاد 😁

اتفاقا گفت از فرشاهم بدم بیاد باید فکری کرد😅

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

البته شما خوشبختانه به این قضیه با دیده مثبت نگاه کردی وآفرین

من اگر بودم(البته جای مادرتون،نه شما)ناراحت میشدم

یعنی چی خوشش نیومده عوض کرده

حتی اگرخوده مادرتون هم پشتی هارو دوسنداشت باز نباید این کارو میکرد

چ برسه ب این که یه وقت مورده علاقه ی مادربوده باشن

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»
خدا خیرت بده.برکت خونت فراوان.حالا من بابام پولداره ولی تنبلیشون میومد بخرن😅

ممنون.حقیقت دیدم دیگه کافیشه.دختراش ماشالا وضع مالی خوبی دارن ولی برا وسایل خونش هزینه نمیکنن.ولی خوب خیلی مادر شوهرم بهشون میرسه .ولی من هیچ وقت دست خالی نرفتم .اخرین بار ظاهرا کادوی روز مادرم مورد پسندش نبود باهام‌یه مدت قهر بود.دیگه به همسرم‌گفتم مناسبتی هست پول بده .ولی تا حالا هیچ هدیه ای ازش نگرفتم حتی تولدم زنگم‌نمیزنه

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

ممنون.حقیقت دیدم دیگه کافیشه.دختراش ماشالا وضع مالی خوبی دارن ولی برا پسایل خونش هزینه نمیکنن.ولی خو ...

عیب نداره توخوبی میکن ودردجله انداز

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
آدرس بده 

نه شما ادرس زنداداش رو بده خودم با احترام میرم دنبالش 🤣

از قوی بودن خسته ام دلم یک شانه میخواهد که بی خیال همه ی دنیا به آن تکیه کنم و دلتنگی هایم را ببارم 
عیب نداره توخوبی میکن ودردجله انداز

نه دیگه خوبی هم حدی داره.البته بدی نمیکنم‌احترامشو‌دارم.ولی یه کارایی میکنه اگر بگم چشمات چهار تا میشه.دیگه نمیشه در مقابل بی احترامی من باز هزینه کنم.وقتی اسب پیشکش رو دندون میشماره.اگر کادوم‌ارزون باشه بخواد قهر کنه.ارزون از نظر خودش البته.

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

اخی.منم یه دونه داداش دارم

من فقط یدونه ِابجی دارم اصلا طعم داداش داشتنو  نکشیدم متاسفانه  ولی خدا در قبالش یدونه پسری داد بهم

اون موهایی که با رفتنت سفید شدو   رنگ کردم ، دیگه نیا : )
بگو عاشق فکراتم،زن داداش اینجوری ماهه

اره خدا خیرش بده نصف سیسمونی رو بهم داده

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز