2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 34 پست
پس سعی کن با سیاست با مادرشوهرت رفتار کنی . واسه مسئله رسم هم باید حد وسط بگیرید یا هر دو از رسومشون ...

با سیاست یعنی چطوری؟ من تا الان سعی کردم احترامشان حفظ بشه و سرو سنگین رفتم برگشتم.

دستور هم می‌ده که مجبورم انجام بدم(با اینکه برام گرون تموم میشه).. بیا فلان کار رو بکن و ...😐🙁 چیکار باید بکنم؟ با یه آدم فضول 

داغون شدم.. از همه بدتر اینکه شوهر آدم زبونش مادرش باشه و خودش رو پشت اون قایم کنه...

می‌ترسم از آینده 

اول به من گفت برو حرف بزن راضیشون کن از پس من که بر نیومد مامانش انداخت جلو 😣

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
بهتره دوتا بزرگتر از هر دو فامیل بشینن با هم صحبت کنن و حد وسط رو بگیرن سنشون بالا باشه که با عقل و ...

می‌دونم فایده نداره ۱😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثلا یکی از چیزها اینکه خانواده عروس میگن خانواده داماد سیاهه امضا کنند اونها میگن نه ما از این رسم ...

امضا کردنش که ضرر نداره ولی همیشه هم لازم نمیشه (واسه زمانی خوبه که میخوان جدا بشن و لوازمو پس بگیرن اگه سیاهه و فاکتور نباشه میتون پس ندن)میتونید از داماد امضا بگیرید بدون دونستن خانوادش . یا اینکه واسه کل وسایلی که میگیری فاکتور به نام بابات بگیر و نگهشون دار . انشالله که هیچ زمانی لازمت نمیشه 

امضا کردنش که ضرر نداره ولی همیشه هم لازم نمیشه (واسه زمانی خوبه که میخوان جدا بشن و لوازمو پس بگیرن ...

فاکتور هم باشه کفایت میکنه؟

از الان دلچرکینی سرقضیه مهریه مادرش که دخالت میکنه اول کاری میخوای دماغ مادره بسوزه خودشم که پشتد خا ...

من دل چرکین نیسم سر مهریه... میگم کاری کا خودشون با بابای من کردن رو با خودش کردیم صداش در اومده..

من ناراحتیم اینه آیا اصلا مرد برای این کارها روی پای خودش باید بایسته  یا به مامان باباش وابستع؟

با سیاست یعنی چطوری؟ من تا الان سعی کردم احترامشان حفظ بشه و سرو سنگین رفتم برگشتم. دستور هم می‌ده ...

وقتی با مادرشوهرت تنهایی کارشو انجام نده خودتو مشغول یه کاری کن که بهت دستور نده

ولی وقتی شوهرت هست کار کن واسش حتی اگه کاری نیست انجام بدی دور بخور تو اشپزخونه خودتو مشغول کن .

اگه خیلب تحت سلطه مادرشه حتما مشاوره برو و یه مدت نامزد بمون ببین اصلا میتونی تحمل کنی یا نه . به خود نامزدتم رو نده قاطع و جدی باش جوری رفتار نکن که فکر کنه از رفتنش میترسی اون باید تو رو راضی نگه داره و دنبالت بیوفته

من دل چرکین نیسم سر مهریه... میگم کاری کا خودشون با بابای من کردن رو با خودش کردیم صداش در اومده.. ...

به نام خدا
خودش
ثانیا بعدا خب تو زندگی کم نمیاره
همیشه ننه و بابای محترمش نیستن که ازش دفاع کنن

وقتی با مادرشوهرت تنهایی کارشو انجام نده خودتو مشغول یه کاری کن که بهت دستور نده ولی وقتی شوهرت هست ...

یکسال و خورده ای نامزدیم

مشغول چه کاری خوب؟ 

مشغولم باشی دستور می‌ده!!

وقتی با مادرشوهرت تنهایی کارشو انجام نده خودتو مشغول یه کاری کن که بهت دستور نده ولی وقتی شوهرت هست ...

از کجا بفهمم تحت سلطه مادرش یا نه؟ .به نظرم اگه کاری رو خودش بخواد انجام بده میده نخواد هم نمی‌ده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز