2777
2789
عنوان

پزشک زیبایی بد

10 بازدید | 2 پست

در انتخاب پزشک زیبایی دقت کنید

من پارسال پیش یک پزشک زیبایی که فالوور میلیونی داره و کلی هزینه صرف تولید محتوا کرده رفتم (علیرضا خیرالهی) پنجاه و سه میلیون برای چهار سی سی فیلر هزینه کردم فیلرهایی هم که انتخاب کردم دو تا از بهترین برندها بود الانسه هلند و ریوانس کانادا ولی تکنیک تزریقش خیلی بد بود فیلر رو در بافت تزریق کرد نه در عمق و اصلا انگار نه انگار تزریق داشتم و خیلی هم نامتقارن تزریق کرد فقط حجم داد بدون فرم دهی و کانتورینگ، با چهار سی سی فیلر میشد کلی تغییرات مثبت و خوب ایجاد کرد سمت راست صورتم به خاطر تزریق نامتقارنی که داشت پر تر شد و از روبرو صورتم کج هم دیده میشد ده دقیقه هم زمان تزریقش طول نکشید نه دقتی کرد و نه مشاوره درستی میده اصلا هم مشاوره نداره روزی که میزی باید برای انجام کار رفته باشی میخوام بگم فریب فالوور و پستهای پر اب و رنگ بعضی دکتر ها رو نخورید یک نفر هم دو سی سی فیلر لب زده بود پارسال بیست و چهار میلیون داده بود میگفت انگار نه انگار که تزریق کرده ممکنه کسی سواد تئوری داشته باشه ولی لزوما پزشک توانایی نباشه و تکنیک نداشته باشه هر جایی برای کار زیبایی نرید لزوما حجم زیاد تزریق باعث بهبود فرم جهره نمیشه پزشک باید بلد باشه تکنیکی تزریق داشته و نقاطی رو تزریق کنه که باعث بهبود واقعی چهره بشه خواستم تجربه ام رو با شما در میون بزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.