2777
2789
عنوان

ازدواج

333 بازدید | 34 پست

سر یه مسئله ای خانواده عروس و خانواده داماد از آداب و رسوم خودشون کوتاه نمیان کی باید کوتاه بیاد به نظرتون؟ 😷 

اگه خانواده عروس کوتاه بیان مادر داماد که خیلییییییی هم اهل دخالته.. بیشتر دخالت می‌کنه 

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه بزرگتر بیاد وسط بگه نه حرف شما نه حرف اونا حد وسط بگیرید.  هر چند من بودم عمرا با پسری که م ...

نمیشه.. وابسته شدم 🙁😕

بلاخره باید ب تفاهم برسین از اول زندگی کوتاه بیای تا تهش همینه ولی منطقی باشین اگه الان نتونین مشکلا ...

ببین مشکل اینکه خودش زبون نداره و خودش رو پشت خانواده اش قایم میکنه.. درصورتی که همه ی خرج ها با خودشه 😬

میخوان یه وقت سرشون کلاه نره مثلا

ببین مشکل اینکه خودش زبون نداره و خودش رو پشت خانواده اش قایم میکنه.. درصورتی که همه ی خرج ها با خود ...

عاها ولی خانما با سیاستم از همین اول زندگی کنترولشو بگیر دست خودت نزار وابستگیش به خانوادش زندگیتو بهم بریزه

یه بزرگتر بیاد وسط بگه نه حرف شما نه حرف اونا حد وسط بگیرید.  هر چند من بودم عمرا با پسری که م ...

بزرگتر از کجا..؟خانواده ی اونها باشند که طرف اونها رو می‌گیرن مشکل اینکه از اول هم میخوان حرف حرف خودشون باشه.....

عاها ولی خانما با سیاستم از همین اول زندگی کنترولشو بگیر دست خودت نزار وابستگیش به خانوادش زندگیتو ب ...

چطوری؟ 

میگه من رو تنها گیر آوردید این مسائل بزرگترهاس و خودش رو پشت آنها قایم می‌کنه.. نمی‌ره مرد و مردونه حرفش رو با پدرم بزنه 🤕بعد خودشون سر مهریه سه تا مرد بابای من رو تنها گیر آوردن نامردا

چطوری؟  میگه من رو تنها گیر آوردید این مسائل بزرگترهاس و خودش رو پشت آنها قایم می‌کنه.. نمی‌ره ...

ی روز به بهانه دیدن هم بکشونش کافه ای جایی کل فامیل بریزین سرش حالش جا بیاد😁😁

خارج از شوخی اگه سیاست داشته باشی ی جا کوتاه میای بجاش دوجا رو دستش بلند میشی مردا یکم خنگن واسه همین مثلا خودتو یجوری نشون بده که با حرف اونا موافقی بد بزن زیرش یا گاهی اوقات از نقطه ضعفاش کمک بگیر مثلا اگه از موهای بلندت خوشش میاد بگو اگه اینکارو نکنی میرم موهامو کوتاه میکنم یه شروطی بزار براش چون مردا مثل بچه ان وقتی ازدواج میکنی تا چند سال باید پرورششون بدی اما میدونی چیه پدر منم همینجوری بود الان درست شده

ی روز به بهانه دیدن هم بکشونش کافه ای جایی کل فامیل بریزین سرش حالش جا بیاد😁😁 خارج از شوخی اگه سی ...

آره قبول دارم مثل بچه ان اما اینکارها روش جواب نیست.. اتفاقا اینکارهایی که میگی رو قبلا انجام دادم‌... هعی! 

می دونی من فقط می‌خوام حرف مادرش به کرسی نشینه که نخواد هردفعه فضولی کنه 🥴🥴

پس سعی کن با سیاست با مادرشوهرت رفتار کنی . واسه مسئله رسم هم باید حد وسط بگیرید یا هر دو از رسومشون ...

مثلا یکی از چیزها اینکه خانواده عروس میگن خانواده داماد سیاهه امضا کنند اونها میگن نه ما از این رسم ها نداریم! 

بزرگتر از کجا..؟خانواده ی اونها باشند که طرف اونها رو می‌گیرن مشکل اینکه از اول هم میخوان حرف حرف خو ...

بهتره دوتا بزرگتر از هر دو فامیل بشینن با هم صحبت کنن و حد وسط رو بگیرن سنشون بالا باشه که با عقل و درایت و عادلانه رفتار کنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز