2777
2789
عنوان

دوستان کدبانو یه لحظه بیاین 💕

141 بازدید | 14 پست

میشه بهم بگین چطور سالاد ماکارونی درست کنم؟؟چه مدت بذارم ماکارونی رو توی آب که جوشه ؟ 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
یه دقیقه بیشتر از تایم پختی که روی بسته نوشته

له نمیشه ؟؟؟ 

تو یه کلیپ گفته بود ۱۵ دقیقه..من اعتماد نکردم بهش

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین معمولا روش پخت میزنن تا 10 دقیقه  اما شما خودت امتحان کن دیدی مناسبه بردار

آخه مشکل اینجاست تاحالا آشپزی نکردم هیییچی نمی‌دونم 

خودت تست کن ی ده دیقه ک جوشید بردار تست کن اگه دیدی نرم و خوبه ابکش کن و آب سرد روش بریز

خب حالا من اینکارارو کردم دیگه میتونم موادم رو قاطی کنم ؟؟؟

خب حالا من اینکارارو کردم دیگه میتونم موادم رو قاطی کنم ؟؟؟

آب سرد ک ریختی چندبار تو ابکش هی تکون بده آب اضافیش‌ بره بزار ی چندمین بمونه ن در حدی ک ماکارونی آبش کاملا خشک شه بعد موادتو میتونی بریزی

آرزو میکنم بزرگ بشید برای هرکسی که کوچیکتون کرد😇🌈
آب سرد ک ریختی چندبار تو ابکش هی تکون بده آب اضافیش‌ بره بزار ی چندمین بمونه ن در حدی ک ماکارونی آبش ...

عههه سادست ک 😂😂 

مرسی 💙 

بعد سوسیس گرفتم چون کالباس نداشت سوپرمارکت باید کالباس رو بپزم؟؟؟

عههه سادست ک 😂😂  مرسی 💙  بعد سوسیس گرفتم چون کالباس نداشت سوپرمارکت باید کالباس رو بپ ...

اره خیلی سادس فقط یکم حوصله میخاد

ن دیگه فقط مکعب های کوچولو کوچولو کن بریز توش

آرزو میکنم بزرگ بشید برای هرکسی که کوچیکتون کرد😇🌈
اره خیلی سادس فقط یکم حوصله میخاد ن دیگه فقط مکعب های کوچولو کوچولو کن بریز توش

ضرر ندارع ؟؟؟