rahaaaaaa_nnnaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 7410 عنوان دوستان کدبانو یه لحظه بیاین 💕 141 بازدید | 14 پست میشه بهم بگین چطور سالاد ماکارونی درست کنم؟؟چه مدت بذارم ماکارونی رو توی آب که جوشه ؟ عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :) 1401/01/29 | 18:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahaaaaaa_nnnaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 7410 یه دقیقه بیشتر از تایم پختی که روی بسته نوشته له نمیشه ؟؟؟ تو یه کلیپ گفته بود ۱۵ دقیقه..من اعتماد نکردم بهش عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
thegirl عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 1945 ببین معمولا روش پخت میزنن تا 10 دقیقه اما شما خودت امتحان کن دیدی مناسبه بردار
مامان_محمدسبحان عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 1041 خودت تست کنی ده دیقه ک جوشید بردار تست کن اگه دیدی نرم و خوبه ابکش کن و آب سرد روش بریز آرزو میکنم بزرگ بشید برای هرکسی که کوچیکتون کرد😇🌈
rahaaaaaa_nnnaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 7410 ببین معمولا روش پخت میزنن تا 10 دقیقه اما شما خودت امتحان کن دیدی مناسبه بردار آخه مشکل اینجاست تاحالا آشپزی نکردم هیییچی نمیدونم عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
rahaaaaaa_nnnaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 7410 خودت تست کن ی ده دیقه ک جوشید بردار تست کن اگه دیدی نرم و خوبه ابکش کن و آب سرد روش بریز خب حالا من اینکارارو کردم دیگه میتونم موادم رو قاطی کنم ؟؟؟ عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
مامان_محمدسبحان عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 1041 خب حالا من اینکارارو کردم دیگه میتونم موادم رو قاطی کنم ؟؟؟ آب سرد ک ریختی چندبار تو ابکش هی تکون بده آب اضافیش بره بزار ی چندمین بمونه ن در حدی ک ماکارونی آبش کاملا خشک شه بعد موادتو میتونی بریزی آرزو میکنم بزرگ بشید برای هرکسی که کوچیکتون کرد😇🌈
مامان_محمدسبحان عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 1041 اگر حجم موادت زیاده میتونی لایه لایه بریزیی لایه ماکارونی موادی ک میریزی داخلش سس باز از اول اینجوری کل مواد ب خورد هم میرن آرزو میکنم بزرگ بشید برای هرکسی که کوچیکتون کرد😇🌈
rahaaaaaa_nnnaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 7410 آب سرد ک ریختی چندبار تو ابکش هی تکون بده آب اضافیش بره بزار ی چندمین بمونه ن در حدی ک ماکارونی آبش ... عههه سادست ک 😂😂 مرسی 💙 بعد سوسیس گرفتم چون کالباس نداشت سوپرمارکت باید کالباس رو بپزم؟؟؟ عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
مامان_محمدسبحان عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 1041 عههه سادست ک 😂😂 مرسی 💙 بعد سوسیس گرفتم چون کالباس نداشت سوپرمارکت باید کالباس رو بپ ... اره خیلی سادس فقط یکم حوصله میخادن دیگه فقط مکعب های کوچولو کوچولو کن بریز توش آرزو میکنم بزرگ بشید برای هرکسی که کوچیکتون کرد😇🌈
rahaaaaaa_nnnaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 7410 اره خیلی سادس فقط یکم حوصله میخاد ن دیگه فقط مکعب های کوچولو کوچولو کن بریز توش ضرر ندارع ؟؟؟ عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
مامان_محمدسبحان عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 1041 ضرر ندارع ؟؟؟ سوسیس کالباس ک کلا ضررن ولی خو خوشمزن🤤 آرزو میکنم بزرگ بشید برای هرکسی که کوچیکتون کرد😇🌈
رزوس عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 1132 موادش سلیقه ای دیگه عزیزم بعد که ماکارانی نرم شد ابکشش کن بعد موادتو بریز سس هم با ابلیمو نمک فلفل و آویشن قاطی کن
rahaaaaaa_nnnaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 7410 سوسیس کالباس ک کلا ضررن ولی خو خوشمزن🤤 اوهوم عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)