مامانا سلام پسرم ۲ونیم سالشه میخوام از پوشک بگیرمش، زیاد نمیتونه مفهومی حرف بزنه فقط هرچی من میگمو همونو تکرار میکنه،، اگه پی پی کنه تو پوشک بهش میگم پی پی کردی میگه نه تا از بوش میفهمم،، یا بردمش تو دسشوییی نشست میگفتم اینجا باید جیش کن جیش کن، ادای منو در میورد میگفت جیشششش،، بیشتر اب بازی میکنه،، من شدیدااا وسواسیم چیکار کنم اگه تو خونه پی پی یا جیش کرد خونم کثیف نشه چی بپوشونم،، بعضی مامانا میگن میاد بیرون جیش یا می پی میکنه خونه کثیف میشه من چی بپوشونم که خونم کثیف نشه، ایا شورت اموزشی مفیده،، نم پس نمیده،،توروخدا راهنمایی کنیدشبا چیکار کنم بدون پوشک
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
از الان توضیح میدم بهش ، به نظرتون سه سالگی اقدام کنم چون خواهرم میگه از دوسال و دوماهگیش شروع کرد دوماه طول کشید مسرش یاد بگیره و خونشو به گند کشید فقط توروخدا بجای پوشک چی بموشونم که خونه کثیف نشه، یا درست حرف نمیزنه، و همش نق و بهونه گیره لجبازه
خلاصه بچه ن دیگه طبیعیه این چیزا گاهی ممکنه از دستشون دربره سعی کن یکم وسواستو کمتر ...
یه سوال عزیزم،، الان پسرم بعضی وقتا حرفمو گوش نمیده، لجبازه، یا همش نق میزنه تا سه سالگی بهتر میشه میخواستم سه ماه دیگه بذارم مهد زیاد مفهومی حرف نمیزنه یه راهنمایی کنی،، میترسم بره یه گوشه خرابکاری کنه من نفهمم
از الان توضیح میدم بهش ، به نظرتون سه سالگی اقدام کنم چون خواهرم میگه از دوسال و دوماهگیش شروع کرد د ...
پسرا عموما دیرتر یاد میگیرن. خونه هم نجس میشه هیچ کاریش نمیتونی بکنی پس اول روی خودت کار کن که اذیت نشی اون بچه رو هم اذیت نکنی. نهایتا کامل یاد گرفت یه هزینه قالیشویی هست دیگه.
من رو تجربه خودم میگم سه به بعد آمادگیشون خیلی بالاست
آخه چه عجله ای دارین برای از پوشک گرفتن. بچه باید درک کنه اول و بعد بتونه منظورشو کامل برسونه بعد به فکر از پوشک گرفتنش باشید. حالا مثلا سه سالگی یا سه سال و نیم شد بگیرینش از پوشک چه اتفاق خاصی میوفته که الان هم خودتونو اذیت میکنید هم بچه رو؟
پس از الن میگم سه سالگی شروع میکنم تو ۴ مهر میشه سه سالش تو پاییز اشکالی نداره
نه چه اشکالی میگن تو تابستون باشه که مثلا بچه خودشو خیس میکنه سرمانخوره و.... الان که دیگه خونه ها گرمه
آخه چه عجله ای دارین برای از پوشک گرفتن. بچه باید درک کنه اول و بعد بتونه منظورشو کامل برسونه بعد به ...
میگم دیر بشه تنبلی نکنه، نخواد بچه اولمه، نمیدونم چیکارش کنم،، خانواده ها میگن ای وای دیره یکی میگه خیلی دیره زودتر بگیر البته من به حرف بقیه تا الان اهمیت ندادم در کل خواستم ببینم کی بهترین وقته
آخه چه عجله ای دارین برای از پوشک گرفتن. بچه باید درک کنه اول و بعد بتونه منظورشو کامل برسونه بعد به ...
افرین. هیچ بچه ای با پوشک نرفته مدرسه