2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 62 پست
سه سالگی به نظرم خیلی دیره 

تا سه و نیم سالگی دیر نیست.بستگی داره بچه کی بتونه همکاری کنه و تحت فشار نباشه.به نظر چیز معمولی و ساده ایه ولی گاهی بعضی بی توجهی ها و بد رفتاری ها تو طول این مدت تاثیرای مخربی رو رشد شخصیت بچه میذاره

عروسکم دوس نداره😒خیلی جسوده

اسباب بازی که بلاخره داره 

عروسک خزی ،حیوانات و...

اصلاً خودت بشو دختر کوچولوی اون بشه مامانت

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا سه و نیم سالگی دیر نیست.بستگی داره بچه کی بتونه همکاری کنه و تحت فشار نباشه.به نظر چیز معمولی و س ...

درست میگید بچه ها باهم فرق دارن من دخترم سه ماه دیگه سه سالش میشه دوسالگی دیگه پوشکش رو خیس نمیکرد کم کم از پوشک گرفتمش 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
هروقت این فاکتورا رو داشت شک نکن ک خیلی راحت موفق میشی و جفتتون اذیت نمیشین ۱.شبا پوشکش خشک بود ۲. ...

دقیقاً

دخترم دو سال و نیمه بود که دیدم شبا پوشکش‌خشکه و وقتی میبردمش دستشویی همکاری میکرد.

پسرم ۱/۵سالگی با وجود اینکه بلد نبود حرف بزنه(سه سالگی حرف زد) کنترل داشت و خودش نزاشت پوشکش کنم .

البته واسه هر دو سختی کشیدم و کلی خونه نجس شد 

ولی چون همکاری کردن به نسبت راحت بود

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
دقیقاً دخترم دو سال و نیمه بود که دیدم شبا پوشکش‌خشکه و وقتی میبردمش دستشویی همکاری میکرد. پسرم ۱/ ...

خداحفظشون کنه❣

منم نیتم این بود پسرمو دیر از پوشک بگیرم ولی خودش همکاری کرد و ۲سال و ۱ماهگی از پوشک گرفتمش.

درست میگید بچه ها باهم فرق دارن من دخترم سه ماه دیگه سه سالش میشه دوسالگی دیگه پوشکش رو خیس نمیکرد ک ...

منم دخترم دو سالگی دیدم شرایطشو داشت که از پوشک بگیرمش.نم نم شروع کردم با بازی و قصه بهش یاد دادم که باید بره دسشویی.دو سال و ۵ماه بود از پوشک گرفتمش.طوری بود کامل میدونست چ خبره نه عجیب بود براش نه ترسناک و خیلی خوب همکاری کرد.از اولم هرکی میگفت دیره و فلان میگفتم باید شرایط مهیا باشه با ارامش بهش یاد بدم یه داد من باعث میشه بچه فردا اعتماد به نفسش از بین بره

پس ن خودتو اذیت کن ن بچه رو عصبی کن چون الان امادگی از پوشک گرفتن و نداره 

دسشوییو دوس داره خودش شلوارو درمیاره ولی حس میکنم منظورمو نمیفهمه میگم جیش پی می ادای حرفمو درمیاره،یا میخنده

دسشوییو دوس داره خودش شلوارو درمیاره ولی حس میکنم منظورمو نمیفهمه میگم جیش پی می ادای حرفمو درمیاره، ...

فعلا با بازی و قصه این مفاهیمو یادش بده واسه از پوشک گرفتنش زوده.فقط حرص خوردن برات می مونه