2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

566 بازدید | 62 پست

مامانا سلام پسرم ۲ونیم سالشه میخوام از پوشک بگیرمش، زیاد نمیتونه مفهومی حرف بزنه فقط هرچی من میگمو همونو تکرار میکنه،، اگه پی پی کنه تو پوشک بهش میگم پی پی کردی میگه نه تا از بوش میفهمم،، یا بردمش تو دسشوییی نشست میگفتم اینجا باید جیش کن جیش کن، ادای منو در میورد میگفت جیشششش،، بیشتر اب بازی میکنه،، من شدیدااا وسواسیم چیکار کنم اگه تو خونه پی پی یا جیش کرد خونم کثیف نشه چی بپوشونم،، بعضی مامانا میگن‌ میاد بیرون جیش یا می پی میکنه خونه کثیف میشه من چی بپوشونم که خونم کثیف نشه، ایا شورت اموزشی مفیده،، نم پس نمیده،،توروخدا راهنمایی کنیدشبا چیکار کنم بدون پوشک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار سه سالگی بگیر

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بذار سه سالگی بگیر

سه سالگی به نظرم خیلی دیره 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

شورت اموزشی فقط برای پی پی خوبه

پوشکش کن ولی نیم ساعت یه بار  بیارش سرویس

زمان میبره ولی یاد میگیره

شب هم تا چند مدت باید پوشکش کنی

صبح تا از خواب بیدار شد،پوشکش باز کن،ببرش سرویس

عاشقتونم بچه های گلم

تو ساعاتی از روز که میدونی جیش نمیکنه،مثلا وقتی روز ها میخوابه،پوشکش نکن.

یا وقتی یه جا نشسته داره بازی می‌کنه زیر پاش دشکچی بندازی و سرگرمش کن تا پا نشه تو خونه راه بیفته،چند بار هم ببرش دستشویی.

خلاصه که باید چند ساعتی پوشکش نکنی تا عادت کنه 

بعد یواش یواش یاد میگیره،باید خیلی حوصله کنی و اگر تو خودش خرابی کرد دعواش نکنی

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

شرط اول واسه از پوشک گرفتن اینه که بچه بتونه خوب صحبت کنه و جیش و پیپیش رو اطلاع بده.

داخل شورت اموزشی باید کهنه یا دستمال چندلا بذاری وگرنه فایده نداره.بخوای نخوای هم خونه کثیف میشه.من با وجودی که میگم دخترم اذیت نکرد و راحت گرفتم و اینا۳ماه بعد کل خونمو دادم شستن😄

دخترمن کلا وحشت داره از حمام روصندلیم نمیشبنه نمیدونم چیکارکنم

باهاش بازی کن و عروسکهای رو ببر دستشویی 

خودش بشه مامان و عروسکش رو ببره حمام.

شعر بخونید و...

استیکر عروسکی رو دیوار حمام براش بزن

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

هروقت این فاکتورا رو داشت شک نکن ک خیلی راحت موفق میشی و جفتتون اذیت نمیشین

۱.شبا پوشکش خشک بود

۲.فرق جیش و پی پی و میدونست و تلفظشو بلد بود 

۳.کنترل رو مثانه ش داشت

یعنی هروقت بردی سرویس و گفتی مثلا جیش کن بتونه انجامش بده و قدرت و تمرکز رو مثانه ش داشته باشه ...

( هروقت دیدی این ۳تا فاکتور اصلی و داشت اقدام کن واسه از پوشک گرفتن )

من شورت آموزشی خریدم اگه زود ببری نم نمیده ولی اگه بمون بگی حالا دستم بنده نم میده عزیزم بچه زمان میبره یاد بگیره دستشویی کردنو بعدم الان ماه رمضونه بذار ماه رمضون بگذره نه خودتو اذیت کن نه بچه اتو