مامانا سلام پسرم ۲ونیم سالشه میخوام از پوشک بگیرمش، زیاد نمیتونه مفهومی حرف بزنه فقط هرچی من میگمو همونو تکرار میکنه،، اگه پی پی کنه تو پوشک بهش میگم پی پی کردی میگه نه تا از بوش میفهمم،، یا بردمش تو دسشوییی نشست میگفتم اینجا باید جیش کن جیش کن، ادای منو در میورد میگفت جیشششش،، بیشتر اب بازی میکنه،، من شدیدااا وسواسیم چیکار کنم اگه تو خونه پی پی یا جیش کرد خونم کثیف نشه چی بپوشونم،، بعضی مامانا میگن میاد بیرون جیش یا می پی میکنه خونه کثیف میشه من چی بپوشونم که خونم کثیف نشه، ایا شورت اموزشی مفیده،، نم پس نمیده،،توروخدا راهنمایی کنیدشبا چیکار کنم بدون پوشک
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
شرط اول واسه از پوشک گرفتن اینه که بچه بتونه خوب صحبت کنه و جیش و پیپیش رو اطلاع بده.
داخل شورت اموزشی باید کهنه یا دستمال چندلا بذاری وگرنه فایده نداره.بخوای نخوای هم خونه کثیف میشه.من با وجودی که میگم دخترم اذیت نکرد و راحت گرفتم و اینا۳ماه بعد کل خونمو دادم شستن😄