2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد مطلقه بچه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 6166 بازدید | 157 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تروخدا به اون بچه رحم کن ازدواج کردی اذیتش نکن که چوب خدا صدا نداره هاا

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
بهش اتمام حجت کردم که بچه نباید مانع کار من بشه و گفته هر چی تو بگی میزارم پیش مامانم 

چی میگی خانم اون بچه مادر نداره پدر هم نداشته باشع؟ شما چجوری همون اول کار، کاری که بعد چند ماه یا حتی سال انجام میدن رو تموم کردی رفت اون موقع بچه رو ندیدی؟ خواهشا مثل یه بنده خدایی به زور پدر اون بچه رو ازش جدا نکن 

🥰😍
بهش اتمام حجت کردم که بچه نباید مانع کار من بشه و گفته هر چی تو بگی میزارم پیش مامانم 

چند وقت میذاره؟

بعد خودش که باباشه، باید بهش سر بزنه. خرجش چی؟

بعد که شد ۱۴ ساله و ۲۰ ساله و خودش به باباش امر و نهی کرد چی.

نمی دونم چی برات عزیزه که قسم ت بدم بهم بزنی. مجرد بمونی هزار بار شرف داره به ازدواج با این.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
من همون اول گفتم صلاحیت اظهار نظر درباره این تاپیکو ندارم ولی بنظرتون پست ایشون لایق تر نبود برای تذ ...

شما از جهتی درست میگید ولی 

ایشون اومده راهنمایی بگیره خودش گیر افتاده تو این وضعیت و من متوجه میشم به خاطر همین کمک شما براش کارساز تره تا اینکه بهش طعنه بزنیم .

🧿🧿در تاریخ ۹۹/۹/۹ نیمه نشده ام پیدا شد و داریم آشنا میشیم ❤💕چشم حسود کور 🧿🧿
چی میگی خانم اون بچه مادر نداره پدر هم نداشته باشع؟ شما چجوری همون اول کار، کاری که بعد چند ماه یا ح ...

من که جدا نمیکنم گفتم بعضی روزا که میخوایم بریم سفری جایی بره پیش مادربزرگش میترسم بچه به رابطه منو باباش حسودی کنه چکار کنم حالا خیلی میترسم از این موضوع یه موقع بچه دردسر من نشه

شما از جهتی درست میگید ولی  ایشون اومده راهنمایی بگیره خودش گیر افتاده تو این وضعیت و من متوجه ...

عزیزم من طعنه نزدم .ما دوتا کاربر متفاوتیم من ب ایشون گفتم ک حرفش زشته فک کنم دچار اشتباه شدی

turk ghizi✌کاربر اژدها وارد میشوم هستم
ی چیزی بهت می گم ی زن ایرانی بی دلیل طلاق نمی گیره خودمن همسرم فوت شده اگرروزی روزی ازدواج کردم اصلا ...

من خودم جدا شدم متاسفانه به هیچ مرد جدا شده ای اعتماد ندارم و این خیلی بده😥 چون دلیل شما رو دارم جز دلایلام

🧿🧿در تاریخ ۹۹/۹/۹ نیمه نشده ام پیدا شد و داریم آشنا میشیم ❤💕چشم حسود کور 🧿🧿

من درمورد ازدواجت تجربه ای ندارم. ولی ازت خواهش میکنم به بچه کاری نداشته باش. به باباش هم فشار نیار. گناه داره. به محبت پدر نیاز داره. همینطوریشم از طلاق مادر پدرش آسیب دیده قطعا. اگه انسانیت داری دیگه از جمله به بچت صدمه میزنم و بیشتر از من دوستش نداشته باش استفاده نکن

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست