2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد مطلقه بچه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 6166 بازدید | 157 پست
بله دقیقاً ایشون خیلی از من بزرگتر بودن اما مدام تنش داشتن و ناراحت و مشکلات فراوان طوری ک من ک اصلا ...

اخی طفلک

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدتر میشه که بهتر نمیشه. تازه دخترش حسودیش میشه. بابا نباید چیزی بخره، کاری بکنه، جایی ببره بچه جدی ...

چقدر قشنگ توصیف کردی، همه اینارو با پوست و گوشت و استخونم درک کردم 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه من بدنیا اومده بود، مادرشوهرم زنگ میزد به شوهرم که به دخترت محبت نکن، بغلش نکن، چون دختر بزرگت( دختر شوهرم از ازدواج اولش) حسادت میکنه، ناراحت میشه،،، اون نوزاده چیزی از محبت نمیفهمه،،،، اما زن گنده اینو نمیفهمید که منه مادر این اولین بچمه، من احتیاج دارم که ببینم شوهرم به بچه اش محبت میکنه، بغل و ناز و نوازشش میکنه، دوسش داره، اون نوزاد نمیفهمه بقول شما، اما منکه میفهمم،،،، این فقط، یه نمونه کوچیکش بود 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
چقدر قشنگ توصیف کردی، همه اینارو با پوست و گوشت و استخونم درک کردم 

هی بهش دارم همینو میگم.

میگم ببین یه نفر هست که شوهرش بچه داشته و راضی بوده باشه.

به خدا که پیر و پدر زن درمیاد آخرم اسمشه که زن باباست و طفلک بچه ها!!!

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
من بچه رو دوس دارم اما به شرطی که حسودی نکنه به باباشم صدبار گفتم بچت حسود و فضوله اونم گفت تو ادبش ...

مگه میشه بچه تو این سن حسودی نکنه؟کنجکاو نباشه؟؟ 

شما نمیتونی و طاقت بزرگ کردن بچه یه خانم دیگه رو نداری. بذار این آقا بره دنبال زندگیش. خودتم برو دنبال زندگیت.