داروهای اصلی چاقیو لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید 09384343180 اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand . اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عجلخ نکن...تو یک روزه چاق نشدی که میخوای یک روزه لاغر شی...آهسته و پیوسته ادامه بده به رژیمت....خیلی خوبه ک ۴ کیلو کم کردی تو یه ماه...رژیمتو سخت نکن و خودتو اذیت نکن ..هم به پوستت آسیب میزنه هم موهات و هم کبدت...و بعد هم وزنت سریع برمیگرده...آروم آروم و باحوصله پیش برو
داروهای اصلی چاقیو لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید 09384343180 اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand . اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل