2777
2789
عنوان

لاغررری

324 بازدید | 39 پست

بچه ها من یه ماه زیر نظر دکتر؛

رژیمم

۴کیلو کم کردم 

وزنم ۹۰ دوس دارم لاغر شم دمنوشی پکیجی چیزی علاوه بر رژیم مصرف کردید؟؟؟

دوس دارم عمل کنم شکمم تخت شه ولی میگن عوارض داره

شرایط باشگاه رفتن رو هم ندارم 🥲

یه دارو دارم برای لاغریه ولی به شدت گرونه

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل

کم خوری و ورزش

رقص.پیاده روی 

حذف شکلات شیرینی هله هوله 

به مرور کم میکنی

از قرص و...برای لاغری متنفرم 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجلخ نکن...تو یک روزه چاق نشدی که میخوای یک روزه لاغر شی...آهسته و پیوسته ادامه بده به رژیمت....خیلی خوبه ک ۴ کیلو کم کردی تو یه ماه...رژیمتو سخت نکن و خودتو اذیت نکن ..هم به پوستت آسیب میزنه هم موهات و هم کبدت...و بعد هم وزنت سریع برمیگرده...آروم آروم و باحوصله پیش برو

آنچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت...👍
چیه اسمش

تینوییت ریتارد

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل
تا میتوتی پیاده روی کن دختر خالم با پیاده روی ۲۰ کیلو لاغر کرد.روزی دو سا ساعت االبته چیپس و پفک و ...

منم اینا رو حذف کردم گلم

جدی چ عالی فقط منم پیاده روی کنم خیلی مؤثره پس

منم اینا رو حذف کردم گلم جدی چ عالی فقط منم پیاده روی کنم خیلی مؤثره پس

اره

شهرمون دریاچه هست.هر روز صبح می رفت دورش پیاده روی میکرد.

خوردن خیلی تاثیر داره.مثلا میوه می اوردیم ،منکه لاغرم دوسه تا توت فرنگی میخوردم اون بیست تا.بعد میگفت نمی دونم چرا چاق میشم

عجلخ نکن...تو یک روزه چاق نشدی که میخوای یک روزه لاغر شی...آهسته و پیوسته ادامه بده به رژیمت....خیلی ...

درسته گلم منم موافقم باید صبور باشم و به مرور لاغر شم

یکم رو اعتماد بنفسم تآثیر گذاشته🥲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز