2821
2789
عنوان

لاغررری

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 39 پست
درسته گلم منم موافقم باید صبور باشم و به مرور لاغر شم یکم رو اعتماد بنفسم تآثیر گذاشته🥲

وقتی هر ماه ۴ کیلو کم کنی این خودش عااااالیه...یعنی نهایتش تا چند  ماهه دیگه به وزن ایده آلت میرسی..پس سختی هارو تحمل کن ولی با رژیم سخت و قرص های الکی بدنت رو داغون نکن

آنچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت...👍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بآور کن اعتماد بنفسم خیلی کم شده بخاطر چاقی 🥲🥲🥲

اگه چند کیلو کم کنی انگیزه میگیری

من رژیم های شوک .یا قرص و...نمی پسندم ‌چون صد درصد عوارض داره یا وزنت برمیگرده

ولی همین کم خوری و ورزش دائم.موندگاره و هیچ ضرری هم نداره

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
تاثیر داشت روت چیه اسمش؟؟؟

من میفروشم گلم تینوییت ریتارد

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل
اگه چند کیلو کم کنی انگیزه میگیری من رژیم های شوک .یا قرص و...نمی پسندم ‌چون صد درصد عوارض داره یا ...

راست میگی عزیزم 

خیلی عوارض دارن خودمم دوس ندارم 

آره یکم زمان بره ولی ماندگاری اش بیشتره

راست میگی عزیزم  خیلی عوارض دارن خودمم دوس ندارم  آره یکم زمان بره ولی ماندگاری اش بیشتر ...

منم باید همت کنم لاغر شم ولی هی امروز فردا میکنم .وزنم ۶۵

هفته پیش کمردرد داشتم ترسیدم.گفتم دیگه عزممو جمع کنم لاغر شم 

شکمم بزرگه مشکلم اینه😑

نمیدونم چرا سلامتیمون واسمون مهم نیست و اراده نداریم☹

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
منم باید همت کنم لاغر شم ولی هی امروز فردا میکنم .وزنم ۶۵ هفته پیش کمردرد داشتم ترسیدم.گفتم دیگه عز ...

وزنت خوبه ک اشکال نداره یکی دوماهه لاغر میشی عالی میشی

فقط یکم اراده میخاد 

آره واقعا سلامتی فقط 

خودم واقعیتش آرزو دارم ی لباس شیک بپوشم 

لعنت ب چاقی اه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 30 دقیقه پیش
2791
2779