درسته گلم منم موافقم باید صبور باشم و به مرور لاغر شم یکم رو اعتماد بنفسم تآثیر گذاشته🥲
وقتی هر ماه ۴ کیلو کم کنی این خودش عااااالیه...یعنی نهایتش تا چند ماهه دیگه به وزن ایده آلت میرسی..پس سختی هارو تحمل کن ولی با رژیم سخت و قرص های الکی بدنت رو داغون نکن
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من رژیم های شوک .یا قرص و...نمی پسندم چون صد درصد عوارض داره یا وزنت برمیگرده
ولی همین کم خوری و ورزش دائم.موندگاره و هیچ ضرری هم نداره
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
داروهای اصلی چاقیو لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید 09384343180 اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand . اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل
راست میگی عزیزم خیلی عوارض دارن خودمم دوس ندارم آره یکم زمان بره ولی ماندگاری اش بیشتر ...
منم باید همت کنم لاغر شم ولی هی امروز فردا میکنم .وزنم ۶۵
هفته پیش کمردرد داشتم ترسیدم.گفتم دیگه عزممو جمع کنم لاغر شم
شکمم بزرگه مشکلم اینه😑
نمیدونم چرا سلامتیمون واسمون مهم نیست و اراده نداریم☹
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚