2821
2789
عنوان

لاغررری

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 39 پست
وزنت خوبه ک اشکال نداره یکی دوماهه لاغر میشی عالی میشی فقط یکم اراده میخاد  آره واقعا سلامتی ...

من عادت به وزن ۵۰ دارم .اگه خیلی بخوام چاق شم ۵۵ بود

ولی دیگه ۶۰ به بالا هستم

آره باید اراده کنم لاغر شم

عزیزم توام کم کم وزنتو کم میکنی .بخاطر عصبانیتت از چاقی و..دست به کارای دیگه نزنی

همون ورزش و...انجام بده.ان شاءالله به آرزوتم میرسی لباسای شیکم می پوشی🤩

زیاد نشین در حالت عادی هم تو خونه راه برو

ان شاءالله موفق باشی❤

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من عادت به وزن ۵۰ دارم .اگه خیلی بخوام چاق شم ۵۵ بود ولی دیگه ۶۰ به بالا هستم آره باید اراده کنم ل ...

مررررسی عزیزدلم فدات

حس خوب دادی 

آره همین روتین و ورزش و رژیم و رعایت میکنم تا ب هدفم برسم😁😍😍😍

کاش بشه، دو روز رژیم میگیرم بی خیال میشم

به خانوادت بگو یا اگ متاهلی ب شوهرت بگو زیاد خوراکی هایی مثل شیرینی جات چیپس و ...اینا نیاره آورد هم خودش بخوره

کم کم قرار نیست یهویی منم مثل توام ولی دیگ نمیتونم چاقی رو تحمل کنم

به خانوادت بگو یا اگ متاهلی ب شوهرت بگو زیاد خوراکی هایی مثل شیرینی جات چیپس و ...اینا نیاره آورد هم ...

چند بار بهش گفتم ولی گوش نمیده، منم دیگه نمیتونم چاقی رو تحمل کنم ولی بازم اراده ندارم😞😞

چند بار بهش گفتم ولی گوش نمیده، منم دیگه نمیتونم چاقی رو تحمل کنم ولی بازم اراده ندارم😞😞

گلم بیاره هم نخور 

ب این فک کن اندام متناسب داری 

این چیزا چ ارزشی داره خب 

اگ میتونی برو باشگاه ورزش 

غذا رو هم کم کن