2777
2789

بچه ها من یه مدته خیلی مریضم تایپکای قبلیمو نگا کنید متوجه میشید، اصلا استرس برام خوب نیس مرتیکه من هم از دیروز عصر ازش خبری نیست، حتی انلاین هم نشده زنگشم میزنم یا جواب نمیده یا خاموشه، از وقتی باباش کرونا گرفته بود کمتر گوشی دست میگرفت ولی خب منم ادمم منم نگران میشم، از طرفی هی میگم نکنه کلن برا همیشه رفته همه چی تموم شده بعد با خودم میگم نه بابا تا دیروز دم از عشق میزد بعد از طرفی میگم نکنه بلایی سرش اومده😞💔

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

چه حوصله ای داری برای پسر مردم غصه هم میخوری ..خوبه خودت میگی استرس برات بده ها 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
چه حوصله ای داری برای پسر مردم غصه هم میخوری ..خوبه خودت میگی استرس برات بده ها 

چیکار کنم خب دلم شور میزنه🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کنم خب دلم شور میزنه🥲

هیچکاری نکن .به خودت رحم کن ..بعدا میفهمی چی گفتم 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
ببخش فشار عصبی دلری 

اره عزیزم دکتر گفت فشار عصبی دارم، دارو مصرف میکنم نتیجه ای نداره دکتر عمومی رفتم ازمایش نوشت گفت دکتر خون هم حتما برم 

منم استرس زیاد دارم شما سرت هم داغ میشه 

نه عزیزم چجوری یعنی داغ بشه؟! 

گلم برو دکتر مغز و اعصاب تا استرست کنترل بشه چون بعده ها خیلی مشکل سازه منو که از پا داره در میاره