2777
2789
عنوان

حرف زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 48 پست
خدا کنه از منم حرف بیاد دیگه چقد بچه داشتن استرس داره 😬😬 از من دیرم راه افتاد ۱۴ماهگی راه افتاد ...

دقیقا داری حرکات دخترمو میگی .حرف نمیزنه اصلا و دیر هم راه افتاد

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من ۱۰ ماهشه فقط دده و بابا و ماما و بوف میگه 

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

خدا خیرت بده بازم امیدوارم کردی 😂

دهتر برادر شوهرم خو تا سه سالگی اصن حرف نمیزد بهش سرگنجشک دادن نمیدونم چی دادن الان ده سالشه زبون داره شبشصد متر همون فرداش حرف زد ک بهس سر گنجشک داده یه اقای عربی بود داد ب مادرشوهرم 

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
دختر من ۴ سالگی تونست حرف بزنه  فوق العاده باهوش ماشاالله

یعنی تا قبل از اون چیزی نمیگفت؟ آخه بچه خواهر منم ۲ سال و ۵ ماهشه و ۴ یا ۵ تا کلمه میگه و خیلیم باهوشه ولی نگرانشیم ، آخه بچه های من خیلی زود حرف زدن دخترم از ۱۱ ماهگی شروع کرد به حرف زدن، ولی بچه خواهرم هنوز جمله نمیگه

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
خوبه برای ده ماه از من ۱۵ماهشه و هیچی نمیگه

بچه ابجی منم ۱۵ ماهشه همینا رو که بچه من میگه رو میگه...اشکال ندارع هنوز خیلی کوچول موچولو ان درست میشن .

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

دهتر برادر شوهرم خو تا سه سالگی اصن حرف نمیزد بهش سرگنجشک دادن نمیدونم چی دادن الان ده سالشه زبون دا ...

یعنی جوری شده که هررررچی میگی بادلبل و مدرک راضیت میکنه کارخودشو کنه زن بزرگی رو گول میزنه منم اوایل گولشو میخوردم  

خدا حفظش کنه شما به دکترش نگفتی ؟ من همش دارم از مامانم و مادرشوهرم میپرسم ماها دیر زبون باز نکردی ...

نه چیزی نپرسیدم .انگار که میترسم چیزی بگن😔😔

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

سرگنجشک از کجا بیارم خواهر 🤣 خدا حفظش کنه

قربونت عزیزم،والا ما اهواز هستیم ازین چیزا پیدا میشه زیاد  شما هم اگر جایی گنجشک و نمیدونم بلدرچین و اینا دارن برو بپرس،ولی دیگه اینقد حرف میزنه سرتو میخوره میگی کاش همونجور ولش میکردم  

نه چیزی نپرسیدم .انگار که میترسم چیزی بگن😔😔

ببین من خیلی استرس دارم از دکترشم پرسیدم

بهش گفتم من علائم اوتیسم رو خوندم این بچه علائم رو نداره بجز همین حرف نزدنش

گفت خانم کارش نداشته باش اگه مشکل شنوایی نداره چیزی میگه برام بیار میاره و اینا یعنی مشکل نداره ولش کن

ولی میدونی آدم بازم ته دلش تا حرف نزنه قرص نمیشه