2777
2789
عنوان

حرف زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2109 بازدید | 48 پست
خدا کنه از منم حرف بیاد دیگه چقد بچه داشتن استرس داره 😬😬 از من دیرم راه افتاد ۱۴ماهگی راه افتاد ...

دقیقا داری حرکات دخترمو میگی .حرف نمیزنه اصلا و دیر هم راه افتاد

من خیلی خوشبختم❤️❤️❤️🩷🩷🩷🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر من ۱۰ ماهشه فقط دده و بابا و ماما و بوف میگه 

سلام من کیف پارچه ای و کیف لوازم آرایشی وباکس ظرف غذا و نظم دهنده ی لباس کشو و کمد میدوزم با دوخت با کیفیت و زیبا .بنظرم باید نون حلال بدست آورد اما کاش یه مهربونه هم پیدا میشد حمایت میکرد . چرا اون یه نفر تو نباشی؟خواستی نمونه کار ببینی در باسلام غرفه ی Eli art رو دنبال کن و نمونه کارها رو ببین .نظم دهنده همیشه بدردت میخوره ..

خدا خیرت بده بازم امیدوارم کردی 😂

دهتر برادر شوهرم خو تا سه سالگی اصن حرف نمیزد بهش سرگنجشک دادن نمیدونم چی دادن الان ده سالشه زبون داره شبشصد متر همون فرداش حرف زد ک بهس سر گنجشک داده یه اقای عربی بود داد ب مادرشوهرم 

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
دختر من ۴ سالگی تونست حرف بزنه  فوق العاده باهوش ماشاالله

یعنی تا قبل از اون چیزی نمیگفت؟ آخه بچه خواهر منم ۲ سال و ۵ ماهشه و ۴ یا ۵ تا کلمه میگه و خیلیم باهوشه ولی نگرانشیم ، آخه بچه های من خیلی زود حرف زدن دخترم از ۱۱ ماهگی شروع کرد به حرف زدن، ولی بچه خواهرم هنوز جمله نمیگه

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
خوبه برای ده ماه از من ۱۵ماهشه و هیچی نمیگه

بچه ابجی منم ۱۵ ماهشه همینا رو که بچه من میگه رو میگه...اشکال ندارع هنوز خیلی کوچول موچولو ان درست میشن .

سلام من کیف پارچه ای و کیف لوازم آرایشی وباکس ظرف غذا و نظم دهنده ی لباس کشو و کمد میدوزم با دوخت با کیفیت و زیبا .بنظرم باید نون حلال بدست آورد اما کاش یه مهربونه هم پیدا میشد حمایت میکرد . چرا اون یه نفر تو نباشی؟خواستی نمونه کار ببینی در باسلام غرفه ی Eli art رو دنبال کن و نمونه کارها رو ببین .نظم دهنده همیشه بدردت میخوره ..

دهتر برادر شوهرم خو تا سه سالگی اصن حرف نمیزد بهش سرگنجشک دادن نمیدونم چی دادن الان ده سالشه زبون دا ...

یعنی جوری شده که هررررچی میگی بادلبل و مدرک راضیت میکنه کارخودشو کنه زن بزرگی رو گول میزنه منم اوایل گولشو میخوردم  

سرگنجشک از کجا بیارم خواهر 🤣 خدا حفظش کنه

قربونت عزیزم،والا ما اهواز هستیم ازین چیزا پیدا میشه زیاد  شما هم اگر جایی گنجشک و نمیدونم بلدرچین و اینا دارن برو بپرس،ولی دیگه اینقد حرف میزنه سرتو میخوره میگی کاش همونجور ولش میکردم  

نه چیزی نپرسیدم .انگار که میترسم چیزی بگن😔😔

ببین من خیلی استرس دارم از دکترشم پرسیدم

بهش گفتم من علائم اوتیسم رو خوندم این بچه علائم رو نداره بجز همین حرف نزدنش

گفت خانم کارش نداشته باش اگه مشکل شنوایی نداره چیزی میگه برام بیار میاره و اینا یعنی مشکل نداره ولش کن

ولی میدونی آدم بازم ته دلش تا حرف نزنه قرص نمیشه