afsoon_a مدیر عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 400 عنوان حرف زدن بچه | مشاهده متن کامل بحث + 2082 بازدید | 48 پست بچه هاتون چند ماهگی شروع کردن به حرف زدن؟ پسرم ۱۵ماهشه هیچی نمیگههوشش خوبه کاری بگم انجام میده ولی حرف نمیزنه تجربه شما چی بودهمن خیلی نگرانم 1401/01/27 | 14:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
afsoon_a مدیر استارتر عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 400 قربونت عزیزم،والا ما اهواز هستیم ازین چیزا پیدا میشه زیاد شما هم اگر جایی گنجشک و نمیدونم بل ... من اصفهانم اینجا گنجشک من نمیبینم 🤣🤣بلدرچین زیاد هست
zeynabkhanooom عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5316 من اصفهانم اینجا گنجشک من نمیبینم 🤣🤣 بلدرچین زیاد هست تخم کفتری چیزی هم ببین امتحان کن،پرتقال و موز نده مخصوصا پرتقال زبون بچه سنگین مبشه مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
فرزندمعجزه عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 438 عزیزم جنبه وراثتی داره . ولی تخم بلدرچين و کبوتر خیلی خوبه. من میدم به دخترم خوبه الحمدلله حرف زدنش یا حضرت زهرا نگاهمان کنید.
مرواریدبنفش۲ عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 8583 ببین من خیلی استرس دارم از دکترشم پرسیدم بهش گفتم من علائم اوتیسم رو خوندم این بچه علائم رو نداره ب ... اره نمیدونم.مثلا دالی رو گاهی میگه دا حرکات میتونه اما حرف نه مثلا بوس میفرسته بابای میکنه در میزنه. نازت میکنه .ینی وقتی بهش میگم فلان کارو کن میدونه چه کاریه .کاش زود تر خوب شن 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰