2777
2789
عنوان

حرف زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 48 پست

من تو نت سرچ کردم برا برادرزادم ، نوشته بود کتاب بخونید براش و اگه با ایما و اشاره چیزی ازتون میخاد انجام ندید کارش رو بگید چی میخای اسمش رو بگو.یعنی مجبورش کنید حرف بزنه با این روش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه های من دوسال و چهار ماه.... قبلش پسرم پنج شش کلمه اونم نامفهموم بیشتر نمیگفت...بعد یهو کامل حرف ...

خدا کنه از منم حرف بیاد دیگه

چقد بچه داشتن استرس داره 😬😬

از من دیرم راه افتاد ۱۴ماهگی راه افتاد برای راه رفتنشم من کلی استرس کشیدم

خدا خیرت بده بازم امیدوارم کردی 😂

😅عزیزم بچه اگه تا دو سالگی حرف نزنه دیگه باید نگران شد و بردش گفتار درمانی، پسر  خوشکل شما که هنوز یک سال و نیمشم‌ نشده، با بچه های دیگه هم اصلا مقایسه نکن چون مراحل رشد بچه ها با هم فرق داره 🌺🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

خدا کنه از منم حرف بیاد دیگه چقد بچه داشتن استرس داره 😬😬 از من دیرم راه افتاد ۱۴ماهگی راه افتاد ...

استرس نکش من بردمشون دکتر .دکتر گفت بچه  ای بفهمه و اشاره کنه سالمه...

مال منم ۱۴ونیم ماهگی راه افتادن...

من کاربری قبلم تعلیق شده وگرنه تاپیکامو میدی هی درباره حرف زدن بچه بوده

استرس نکش من بردمشون دکتر .دکتر گفت بچه  ای بفهمه و اشاره کنه سالمه... مال منم ۱۴ونیم ماهگی را ...

الهیییی 😅😅

پس بچه هامون تنبل تشریف دارن 

ان شالله از منم زود حرف بزنه خیالم راحت شه

مرسی عزیز دلم 😅😅

🌺🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!