من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
خوش عزیزم منم 19. در کل نمیشه ب هیچ پسری اعتماد کرد پسری ک بخوادت خودش میاد جلو.ن این شکلی ن این مدلی. بهترین چیز برا ی دختر اینه ک ساده نباشه رو پای خودش باشه سریع حرفو نگیره. چون پسرا هم خوب کارشونو بلدن
من ۲۱ اون ۲۴،۲۵ خودش وزنش بالا و از قیافه هم ک نگم... با عکس مثلا داداشه گولشو خوردم
زندگیتو صرف ادمی نکن ک ولت کردو رفت هیکلو قیافشم اینطور ک میگی تعریفی نبوده. حتی اگرم جذاب ترین پسر دنیا باشه هیچ وقت خودتو واسه پسر ناراحت نکن. ی موزیهای درجه یکی هستن ک خدا میدونه خودتم ناراحت نکن فقط دلت واسه خودت بسوزه ک وقتتو هدر دادی ب خاطرش. از حالا ب بعد دیگ درس گرفتی یهتر زندگی کنی ب پسرا اعتماد نکنی
آره دقیقا دلم میخواد برگرده هرررررچی تونستم بارش کنم که حرص این دوسالم خالی بشه و بلاکش کنم از زندگی ...
اصلا فکر برگشتنش نباش اینو واسه خودت تجربه حساب کن خودتم واسه این دو سال سرزنش نکن در عوضش دیگ واسه خودت ی دختر قوی میشی ک هیچ پسری نمیتونه با احساساتش بازی کنه. همشون نامردن همشون پس فکرتو براش هدر نده. ب فکر خودت باش دختر به فکر پیشرفتت ایندت مطمعن باش اونی ک بخوادت خودش میاد جلو ن این مدلی البته و هیچ وقت منتظر هیچ پسری نباش هیچ کدوم. همشون یکین ی چیزی میخوان. بعدشم ک طرف کارش تموم بشه دیگ نمیشناسه این ی حقیقته