2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تقریبا ۲۱ هستم گلم

خوش عزیزم منم 19.    در کل نمیشه ب هیچ پسری اعتماد کرد پسری ک بخوادت خودش میاد جلو.ن این شکلی ن این مدلی.  بهترین چیز برا ی دختر اینه ک ساده نباشه رو پای خودش باشه  سریع حرفو نگیره. چون پسرا هم خوب کارشونو بلدن 

خوش عزیزم منم 19.    در کل نمیشه ب هیچ پسری اعتماد کرد پسری ک بخوادت خودش میاد جلو.ن این ش ...

همچنین عزیزم ❤️ 

یسال طول کشید تا جدی تر شد رابطمون خب ، درحد اجتماعی همون خواهر برادر 😂💔 بودیم اولش من تنهاهم نبودما ی اکیپ بودیم هممون دوست بودیم باهم 

من ۲۱ اون ۲۴،۲۵ خودش وزنش بالا و از قیافه هم ک نگم... با عکس مثلا داداشه گولشو خوردم

زندگیتو صرف ادمی نکن ک ولت کردو رفت  هیکلو قیافشم اینطور ک میگی تعریفی نبوده.  حتی اگرم جذاب ترین پسر دنیا  باشه  هیچ وقت خودتو واسه پسر ناراحت نکن.  ی موزیهای  درجه یکی هستن ک خدا میدونه   خودتم ناراحت نکن فقط دلت واسه خودت بسوزه ک وقتتو هدر دادی ب خاطرش. از حالا ب بعد دیگ درس گرفتی یهتر زندگی کنی ب پسرا اعتماد نکنی 

زندگیتو صرف ادمی نکن ک ولت کردو رفت  هیکلو قیافشم اینطور ک میگی تعریفی نبوده.  حتی اگرم جذ ...

آره دقیقا دلم میخواد برگرده هرررررچی تونستم بارش کنم که حرص این دوسالم خالی بشه و بلاکش کنم از زندگیم و همه جا

اعتماد که دیگه به خودمم ندارم چه برسه به بقیه اونم پسر🥴  

آره دقیقا دلم میخواد برگرده هرررررچی تونستم بارش کنم که حرص این دوسالم خالی بشه و بلاکش کنم از زندگی ...

اصلا فکر  برگشتنش نباش   اینو واسه خودت تجربه حساب کن خودتم واسه این دو سال سرزنش نکن  در عوضش دیگ واسه خودت ی دختر قوی میشی ک  هیچ پسری نمیتونه با احساساتش بازی کنه.   همشون نامردن همشون  پس فکرتو براش هدر نده.  ب فکر خودت باش دختر به فکر پیشرفتت ایندت          مطمعن باش اونی ک بخوادت خودش میاد جلو  ن این مدلی البته و هیچ وقت منتظر هیچ پسری نباش هیچ کدوم.   همشون یکین ی چیزی میخوان. بعدشم ک طرف کارش تموم بشه دیگ نمیشناسه  این ی حقیقته 

اصلا فکر  برگشتنش نباش   اینو واسه خودت تجربه حساب کن خودتم واسه این دو سال سرزنش نکن &nbs ...

تو هزارتاشون ی خوب پیدا میشه ک اونم نیس پس ب احساسات خودت احترام بذار 

اصلا فکر  برگشتنش نباش   اینو واسه خودت تجربه حساب کن خودتم واسه این دو سال سرزنش نکن &nbs ...

مرسی گلم از راهنماییت لطف کردی 😘😘 

اره صددرصد همشووون دنبال ی چیزن و بس ارزش هیچیم ندارن 

ولی قصدشو دارم ی خورده تلافی کنم ک دلم خنک بشه فقط ، تو ی برنامه دیدمش بازم با همون قیافه ک من گول خوردم هس یمدت بزارمش سرکار دلم خنک بشه😂🤣