2777
2789
عنوان

بيبيچك٢

213 بازدید | 33 پست

سلام بچها من ديروزم بيبيچك زدم مثب شد .امروزم زدم بازم ...بنظرتون ميشه كيست باشه ممكنه؟؟؟كيا تجربه دارن؟؟

اين مال امروزمه

خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه  صلوات بفرستي 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه اوه این برای کیست بودن زیادی مثبته...این مثبته عزیزم بارداری 

یه سری از کیستای خاص مثبت میکنن اونم نه ب این پررنگی در حد یه هاله ی خیلیییییی‌کمرنک

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

وای😍😍بارداری❤❤❤❤😍😍😍😍مبارککککککککککککککککککککککککککه😍😍😍😍😍😍😍💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜🤪انشالله سال بعد همین موقع بچت بغلت خوابیده باشه😍

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠

مرسي از دوستان ،من دوازده روزه از موعدم گذشته و درداي پريودي دارم زير شكمم درد ميكنه گاهي

خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه  صلوات بفرستي 🙏

راستش من پريودام اصلا منظم نيست ،چهار ساله اقدامم ،اين يكي دو ماه پريود نشدم ،ديگ نميدونم والا باردارم يا ن