ساحلي مدیر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 242 عنوان بيبيچك٢ | مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 33 پست سلام بچها من ديروزم بيبيچك زدم مثب شد .امروزم زدم بازم ...بنظرتون ميشه كيست باشه ممكنه؟؟؟كيا تجربه دارن؟؟اين مال امروزمه خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه صلوات بفرستي 🙏 1401/01/26 | 20:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mooshiiii عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 11670 مرسي از دوستان ،من دوازده روزه از موعدم گذشته و درداي پريودي دارم زير شكمم درد ميكنه گاهي خب پس حق داشته انقدر پررنگ بشه😅 🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
صغرا_زن_اصغر عضویت: 1401/01/13 تعداد پست: 19366 باردارییییییییی هوراااااا خالههه شدیمم😍😍😍😍مبارکه مبارکه مبارکه 💃💃❤️❤️❤️❤️❤️❤️آهااا آهاااا 💃💃💃💃💃💃💃 در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم
history عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 8499 راستش من پريودام اصلا منظم نيست ،چهار ساله اقدامم ،اين يكي دو ماه پريود نشدم ،ديگ نميدونم والا باردا ... یه دنیا خوشحال شدم فردا بروازمایش بده بیا نتیجه روبگو
ساحلي مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 242 فردا ميرم ازمايش ببينم چي ميشه🙏تو رو خدا برام دعا كنين 🥺🥺 خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه صلوات بفرستي 🙏
mooshiiii عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 11670 فردا ميرم ازمايش ببينم چي ميشه🙏تو رو خدا برام دعا كنين 🥺🥺 منم فردا صبح میرم آزمایش 🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
ساحلي مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 242 باردارییییییییی هوراااااا خالههه شدیمم😍😍😍😍 مبارکه مبارکه مبارکه 💃💃❤️❤️❤️❤️❤️❤️ آهااا آهاااا ... قربونتون برم ،دعا كنين برام واقعا چهار ساله سختي كشيدم 🥺🥺🥺 خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه صلوات بفرستي 🙏
صغرا_زن_اصغر عضویت: 1401/01/13 تعداد پست: 19366 قربونتون برم ،دعا كنين برام واقعا چهار ساله سختي كشيدم 🥺🥺🥺 حامله ای قربونت بشم انشاءالله سالم به دنیا بیاد😍😍😍شیرینی میخوایممم😂😍❤️❤️ جنسیتش مشخص شد تگم کن😍😍 البته دختر پسر مهم نی سالم بودنش مهمه❤️❤️💃💃 اسمش میخوای چییی بذاریی؟؟ در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم
mooshiiii عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 11670 قربونتون برم ،دعا كنين برام واقعا چهار ساله سختي كشيدم 🥺🥺🥺 علائمت چیه عزیزم؟ 🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
ساحلي مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 242 حامله ای قربونت بشم انشاءالله سالم به دنیا بیاد😍😍😍 شیرینی میخوایممم😂😍❤️❤️ جنسیتش مشخص ش ... فداتشم من ،ممنون ك روحيه ميدين بهم،واقعا انقد شوكه م ك هنو ب هيچي فكر نكردم 😣😣 خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه صلوات بفرستي 🙏
ساحلي مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 242 علائمت چیه عزیزم؟ زير شكمم يه ده روزيه ميگيره مث درداي پريودي دعااااا كنين برام خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه صلوات بفرستي 🙏
صغرا_زن_اصغر عضویت: 1401/01/13 تعداد پست: 19366 فداتشم من ،ممنون ك روحيه ميدين بهم،واقعا انقد شوكه م ك هنو ب هيچي فكر نكردم 😣😣 استرس تو دوران بارداری کنار بذار💙 به خودت برس💚 باهاش حرف بزن ❤️ براش لباسای خوشگل بگیر 🧡 غصه نخور هیچ وقت خوشگله 💛 مواظب خودتم بااش🤍 در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم
mooshiiii عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 11670 زير شكمم يه ده روزيه ميگيره مث درداي پريودي دعااااا كنين برام انشالله بارداری عزیزم 🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
ساحلي مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 242 استرس تو دوران بارداری کنار بذار💙 به خودت برس💚 باهاش حرف بزن ❤️ براش لباسای خ ... من هنو باورم نميشه ك باردارم كه🥺🥺فردا ميرم ازمايش بدم خيلي شما مهربوني ،ماهي❤️برام دعا كن عزيزم خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه صلوات بفرستي 🙏
صغرا_زن_اصغر عضویت: 1401/01/13 تعداد پست: 19366 من هنو باورم نميشه ك باردارم كه🥺🥺 فردا ميرم ازمايش بدم خيلي شما مهربوني ،ماهي❤️برام دعا كن ... بارداری قول میدم بهت قول قول😍😍 بوس بهت ❤️ در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم
صغرا_زن_اصغر عضویت: 1401/01/13 تعداد پست: 19366 من هنو باورم نميشه ك باردارم كه🥺🥺 فردا ميرم ازمايش بدم خيلي شما مهربوني ،ماهي❤️برام دعا كن ... اگه درست نگفتم فردا رفتی آزمایش جوابش اومد تاپیک بزن تگم کن یا همینجا بگو 💙🧡💛💚ولی بازم مطمینم بارداری 😍😍 در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم