2777
2789
عنوان

ولم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 25 پست
مشکل همینجاست من کلا آدم مظلومین اینم از همین سواری میگیره... اصلا زبونم نمیاد به کسی فحش بدم

همینه دیگ دیده ادم ساده ای هستی دور از جونت دور از جونت ببخشید مث خری سری حرفشو باور میکنی دوباره می خواد باهات بازی کنه

نظر خانوادت چیه? 

خانوادم بجز خواهرم کسی در جریان نیست...این واسه خوشمزگی پیام میده چون همیشه گوشی بابامو چک میکنم واسه کاراش

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل همینه هرموقع می‌خوام جدا بشم گوشیمو خاموش کنم ول نمیکنه...فکر کن میره به بابام پیام میده که منو ...

کم کم سردش کن ، مثلا یهویی سرد نکن جواب تماساشو کم تر بده ازش خیلی خیلی خیلی تعریف کن همش بگو وای هرکی عکستو میبینه میگ چقد خوشگله طرف ببین اعتماد بنفس بهش بده تا میتونی منم همچین موردی داشتم ازش تعریف کردم فک کزد چ شاخیه رف با اینو اون از خودت ایراد بگیر بگو من فلانم زشتم شاید سخت باشه گفتنش ولی چنان نتیجه ای میده باور نکردنی

همینه دیگ دیده ادم ساده ای هستی دور از جونت دور از جونت ببخشید مث خری سری حرفشو باور میکنی دوباره می ...

الان چیکار کنم گوشیمو خاموش کنم بهشم پیام بدم دیگه دنبالم میاد خوبه؟

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
کم کم سردش کن ، مثلا یهویی سرد نکن جواب تماساشو کم تر بده ازش خیلی خیلی خیلی تعریف کن همش بگو وای هر ...

نه این خودش همینجوری مغروره اون اوایل خیلی سرایان پررو بودو مغرور بااینکه هرکس مارو میبید میگفت به گرد پامم نمیرسه

خانوادم بجز خواهرم کسی در جریان نیست...این واسه خوشمزگی پیام میده چون همیشه گوشی بابامو چک میکنم واس ...

خو ع زبون بابات حساب کتاباتو صاف کن تا یادش بره مزه ریختن چیع😐💔

الان چیکار کنم گوشیمو خاموش کنم بهشم پیام بدم دیگه دنبالم میاد خوبه؟

راستش اگ من بودم ک باهاش ی دعوای درست و حسابی میکردم ک شما ب قول خودت ادم ساده ای هستی فوش نمیدی، اگرم میدونی خونوادت پشتت در میان ب پدر مادرت بگو 

کسی که باهات بازی کرده بندازش دور فکر کردن بهش هم ازضعف شخصیتت میشه 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅