2777
2789
عنوان

ولم نمیکنه

575 بازدید | 25 پست

با یه نفر چهارسال رابطه داشتم هرکاری کردم دوسم داشته باشه،بخاطرش با خانوادم رابطم خراب شد با خواهرم قطع رابطه کردم ، چادری شدم ، روی حرفشو حرف نمیزدم،فیلم و آهنگ واسم ممنوع بود،بیرون نمی‌رفتم ،هیچ دوستی نداشتم، اینستا نداشتم، 

سر یه مسایل پدرش بیرون انداخته از خونه کنارشموندم از لحاظ مالی حمایتش کردم عاطفی جونمو واسش میدادم، اعتیاد پیدا کرد باهاش موندم تا خوب شد خلاصه باهم چیزو ساختم سر هیچ و پوچ باهام بهم زد و سه ماه ولم کرد بعد از سه ماه برگشت من توی این سه ماه شده بودم خودم دانشگاه ارشد رفتم واسه سرکار رفتن تلاش کردم چادر و انداختم به خودم می‌رسیدم تیپ میزدم باخانوادم رابطمو خوب کردم فراموشش کردم و اون برگشت گفت خیلی دوسم داره و التماس کرد 

باهاش برگشتم اما دیگه مثل قبل دوسش نداشتم هزار بار با هزار بهونه خواستم جدا بشم و التماس کرد نذاشت حالا بهم گفت بخاطر من چادر سرت کن من روت غیرت دارم نمیتونم ببینم بهت نگاه کنن من قبول نکردم و جداشد 

الان سه روز گذشته دوباره برگشته داره زنگ میزنمچیکار کنم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بدرد زندگی نمیخوره تعادل روانی نداره انگار ولش کن بدبخت میشی

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

ی بار برا همیشه تصمیمت بگیر

راضی نیستی کلا بیخیالش شو

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

تمومش کن

تجربه ای که من داشتم جدا شدم و دارم زندگیمو میکنم

اونم میره دنبالش زندگیش درد اون مربوط به خودشه نه من

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

ببین تمام روانشناسا میگن اگ کسی تا ۲ شب ازتون بیخبر بود اون هیچ کس شما نیس اگرم میبینی برگشته چون رفته دوراشو زده دیده بهتر از تو نیس از من ب تو نصیحت نرو باهاش کم کم کاری کن ازت سرد بشه چون اگ یهو ولش کنی باز برمیگرده

ببین تمام روانشناسا میگن اگ کسی تا ۲ شب ازتون بیخبر بود اون هیچ کس شما نیس اگرم میبینی برگشته چون رف ...

مشکل همینه هرموقع می‌خوام جدا بشم گوشیمو خاموش کنم ول نمیکنه...فکر کن میره به بابام پیام میده که منو برگردونی درایت حد

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

وا وقتی دوسش نداری دیگ چهار تا فوش بارش کن بگو گمشو وقتی ع سر هیچ و پوچ کات کردیم بخاطرتت هرکاری کردم دیدم چ کار کردی من دوباره بخاطر تو قلبمو نمیشکنم ک بعدش باز نابودم کنی واسه هدفم می جنگم

وا وقتی دوسش نداری دیگ چهار تا فوش بارش کن بگو گمشو وقتی ع سر هیچ و پوچ کات کردیم بخاطرتت هرکاری کرد ...

مشکل همینجاست من کلا آدم مظلومین اینم از همین سواری میگیره... اصلا زبونم نمیاد به کسی فحش بدم