2777
2789
عنوان

شستن لباس

558 بازدید | 16 پست

شما مانتو شلوارتون رو بعد از هربار پوشیدن میشورین؟

یه همسایه ای داشتم مانتوهاشو از تنش در میاورد میذاشت تو کمد😐 فک کنم ۵ ۶ ماهی یه بار میشست 

چشمت به هدفات باشه نه دهنِ مردم!

من بعد هر بار استفاده میشورم عرق زیاد میکنم

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه من نمیشورم 

چون همیشه زاج استفاده میکنم و اسپری و بادی اسپلش و اینچیزا به ندرت میشورمشون

بوی عرق نمیگیرن معمولا اگه حس کنم بو گرفتن میشورم

میشه دعا کنی بیماریم خوب شه؟ شاید خدا حرف تو رو شنید:)❤️🫂

بستگی داره اگه کوتاه مدت تنم باشه فقط زیربغلشومیشورم دفعه بعدش کامل میشورم تابستوناهمیشه میشورم

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
من آره میشورم  ولی آجیم بعداز۴بارپوشیدن میشوره😐راستش هم بخوای اصلا عرق نمیکنه بوی بدهم نداره

۴ بار پوشیدن باز بهتر از ماه ها پوشیدنه😂

من عرقم نکنم باز میشورم

خب شستشوی زیاد بافت لباس و خراب میکنه وقتی کثیف نیست چرا میشوری؟

من مانتوهامو معمولا با پاک کننده هم نمیشورم اگه لک داشته باشه پاک کننده میزنم اگه نداشته باشه آب میکشم 

نه من نمیشورم  چون همیشه زاج استفاده میکنم و اسپری و بادی اسپلش و اینچیزا به ندرت میشورمشون ب ...

منم مدام از اسپری و بادی اسپلش استفاده میکنم ولی به شدت بدم میاد نشورم احساس میکنم مورد تمسخر قرار میگیرم

منم مدام از اسپری و بادی اسپلش استفاده میکنم ولی به شدت بدم میاد نشورم احساس میکنم مورد تمسخر قرار م ...

اها شما حساسی

من برعکسم تا زمانی که لباسم کثیف نباشه نمیشورم‌ در حین حال خیلی دقت میکنم که خدای نکرده بو نده و کسیو آزار نده

خیلی رو لباسام حساسم😬😬 فک کن انقد خوب نگهشون میدارم که وقتی دختر عموم میاد خونمون میبینه لباسی برام کوچیک‌ شده چون میدونه خیلی مراقبت میکنم میگیره ازم استفاده میکنه اصلنم مشخص نیست قبلا استفاده شده لباسا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز