2821
2789
طبق شناختی ک از خودم دارم امادگیشو دارم

پس انشالله بهترین هابرات رقم بخوره

25سالگی سن مناسبیه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حتما چشم

قربونت بشم عزیز دلم مباااارک باشه🥰🌺🌺🌺

یه نصیحت خواهرانه❤

با عشق و علاقه شروع کن و شروع کنید و تا آخر همینطور بمونید...هیچ اتفاقی نزار از همین الان بیفته که شور و شوق زندگیت شیرینی زندگی کم رنگ بشه...بری ایشالا سر خونه زندگیت متوجه میشی خوشگلم چه کارایی که میشه کرد...

😍🥰🌺😊🌹⚘☘☘

قربونت بشم عزیز دلم مباااارک باشه🥰🌺🌺🌺 یه نصیحت خواهرانه❤ با عشق و علاقه شروع کن و شروع کنید و ...

مرسی ازت قربونت برم.واقعا همین نصحیتت واسم دلگرمی بود.😍.انقد تاپیک خیانت خوندم وحشت کرده بودم از زندگی مشترک

مرسی ازت قربونت برم.واقعا همین نصحیتت واسم دلگرمی بود.😍.انقد تاپیک خیانت خوندم وحشت کرده بودم از زن ...

اره من اصلا این تاپیکارو نمیبینم فقط رد میشم...باید خودشون متوجه باشن نباید اینجا این حرفا زده بشه...

اتفاقا اینقدر زندگیای خوب هست...بعد از چندین سال و با همه ی مشکلات اقتصادی کنار همن عاشقانه...

خودم عزیزم ۴ ساله ازدواج کردم الان ۲۶ سالمه.کلی راجب بلوغ فکری و عاطفی مطلب خوندم و مشورت...قبل ازدواجون باهم دوست بودیم...یعنی اولین و آخرین پسر زندگیم شد همسرم😊

چون اصلا از این دوست دختر و پسری خوشم نمیومد...

از اول مشکلات اقتصادی داشتیم همه جوره...هنوزم اجاره نشینیم و کوچیکه خونمون ماه دوم بارداریمه🥰همسرم دد شیفت کار میکنه ‌که بشه زودتر بدهیارو بدیم و بتونیم خونه بزرگتر دو خواب اجاره کنیم...هیچوقت نزاشتم بحث کردنا دلخوریای کوچیک و مشکلات مالی شوق و شور و عشقمون کم کنه...غرور و لجبازی بیخودی گزاشتم کنار...همسرمم هم دل و هم جهته باهام.

روز قبل عید سالگرد ازدواجمون بود..برام یه دستبند نقره گرفته بود ۳۰۰.اینقدر دوسش دارم و ازش تشکر کردم...با کلی ناز و عشوه و ....

میخوام بگم خواهرم که شوهرش مولتی میلیاردره و برای خواهرم قبل عید ایفون ۱۳ و تک دست طلا سنگین و...گرفته بود همش میگه کاش شوهرم محبت می‌کرد کاش یکم میدید منو و منم اونو...

قربونت برم خواهری خوشگلم🥰فقط اینارو گفتم که بگم عشق زندگیو می‌سازه اگه واقعی باشه.اونایی که ازش ضربه خوردن از عشق نبوده از خودشون بوده یا طرف مقابلشون...

نطر من اینه متاهلی با آدم درستش و با عشق و علاقه صد هزار بار بهتر از مجردیه با همه ی خوبی‌اش...نمیگم بده.نه.اما متاهلی با شرایطی که گفتم بهت آرامش بی نهایت زیبایی میده تشکیل خانواده حس کمال و عشق بین خودت و همسرت....

ببخشید زیاد شد صحبتام...اینقدر دوست دارم دخترای کل سرزمینم با کلی عشق و علاقه و با آدم درستش ازدواج کنن و خوشبخت بشن...

قربونت برم عزیزم 🥰☘☘☘

خویه سنت خوبه اگه شرایط آقاپسرهم خوبه چه عالی دیگه تردیدنکن ازاین سن که بری بالاترممکنه تعدادخواستگارهات کم بشه وخدای نکرده حسرت الانت رابخوری  پس قبول کن  انشاله خوشبخت باشی وثمرات زندگی مشترکت هم عالی باشه

اره من اصلا این تاپیکارو نمیبینم فقط رد میشم...باید خودشون متوجه باشن نباید اینجا این حرفا زده بشه.. ...

الهی قربونت برم ک چقد ارومم کردی واقعا نیاز داشتم ی نفر از زندگیش راضی باشه و خوشبخت باشه.الهی شکر ک شما خوشبختین و در کنار همسرتون ارامش دارید.پایدارتون😘.ایجونم قدمش مبارک باشه واستون😍😍😍چقد انرژی مثبتین واقعا😍

الهی قربونت برم ک چقد ارومم کردی واقعا نیاز داشتم ی نفر از زندگیش راضی باشه و خوشبخت باشه.الهی شکر ک ...

خداااا نکنه این چه حرفیه...آره خداروشکر راضیم خیلی آرامش دارم شبا روزا همه وقت با دست تنگی حتی...هزاران نفر دیگ هم هستن خوشبختن کلی

سنتم عالیه من خودم ۲۲ بودم...عزیزمی🥰☘

یه سری هستن بخاطر زخمایی که خوردن تو زندگی و عشق و علاقه نظرشونو ناعادلانه میگن به آدم...حرفشونو با شرایط خودشون میزنن.نمیگن خوب من نتونستم یا من مشکل داشتم یا طرف مقابلم فلان مشکلو...بعضی وقتا وقتی مشکل دو تا زوجو نگاه میکنی میبینی چقدر چقدر سطحی واقعا اصلا برات خنده دار میشه...اما اون دوتا نمی‌خوان قبول کنن مشکل دارن یا نمیبینن...مشکل خاصی نه ها یه چیز پیش پا افتاده یا بحثای کوچیک...من هیچکس نبستم اما خوب بحث که داشته باشیم باهم کلی قبل و بعدش فکر میکنم و هر چیم باشه دو ساعت بعدش انگار نه انگار بحث داشتیم تازه بیشترم میایم سمت هم...

خوشبخت باشی خوشگلم🥰😍عزیز دلم

چقدر خوبه اینطور داری پیش میری و دوست داری نطر بقیه رو بدونی🌺🌺🌺

ممنون که خوندی و بهش فکر کردی نازنین⚘

خداااا نکنه این چه حرفیه...آره خداروشکر راضیم خیلی آرامش دارم شبا روزا همه وقت با دست تنگی حتی...هزا ...

اره درست میگی دقیقا.چقد خوب توضیح دادی عزیزم واقعا ممنون ازت.انشالله همیشه خوشحال وخوشبخت باشین درکنار هم😘😘