2777
2789
فدات گلم همچنین.میگم عزیزم اوایل بهتون سخت نمیگرفت؟

همسرم؟

نه به اون شکل

چرا حرفایی بود خواسته هایی بود باهم صحبت میکردیم عاقلانه و البته عاشقانه در موردش با هم به نتیجه می‌رسیدیم.حتما و قطعا جاهایی باید بگذری از یه چیزایی اونم همینطور و این خلاف آزادی نبست...این گذشتنا چیزای بهتر و بزرگتری با خودش به دنبال داره...میگم بازم طرف مقابلت باید بلوغ فکری و عاطفی داشته باشه حتما وگرنه نمیشه همش یه نفر کوتاه بیاد و بگذره.

آجی خوشگلم باید به نظرات هم خواسته های هم احترام بزاریم...حتی اگه خلاف زندگی شخصی خودمون بود نباید از کوره در بریم و بگیم مگه اسیری آوردی و یا....حرف بزنیم صحبت کنیم کنار بیایم به خوبی باهم...ببین وقتی عشق و علاقه باشه خود به خود مسائل رفع میشه به خوبی و بهترین شکل.نمیگم اصلا بحث پیش نمیاد ولی باعث دلخوری نمیشه...

🥰دوست دارم با تجربیاتم کلی بهت کمک کرده باشم عزیز دلم دوست دارم ۱۰۰ سال دیگه به خودت بگی خداروشکر زندگیمو دوست دارم و حسرت نداشته باشی که ای کاش ...

و یه نصیحت خواهرانه دیگه

سعی کن از فصل مجازی کمتر استفاده کنی و دور باشی بیشتر ازش🥰😍

عروس بشی خانواده تشکیل بدی و کلی خوشحال باشی شبا پیش همسرت تا خود صب❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همسرم؟ نه به اون شکل چرا حرفایی بود خواسته هایی بود باهم صحبت میکردیم عاقلانه و البته عاشقانه در م ...

وای عزیزدلم چقد حرفات باعث شد مطمئن شم.میدونی چیه نگرانیام از یکم حساس بودنشه و همیشه ام میگ از دوست داشتنه ن شک ب قول خودش همیشه میگ اگ شک داشتم چک میکردم ولی این نگرانیا از دوس داشتن.

اره دقیقا درست میگی یجاهایی گذشت و کوتاه اومدن باعث میشه هیچوقت جر و بحث پیش نیاد اگ هم دلخوری باشه حل شه.

اره دیگ از مجازی دور شم و از وقتی دورم از دوست و آدما یی ک اشتباه مشاوره میدادن و باعث شد دوسال رابطمونم طول بکشه الان بعد از دوسال ب این نتیجه رسیدم ک اگ دوسش دارم باید یجاهایی کوتاه بیام.دقیقا هم حرفاش درستها الان دارم ب حرفاش میرسم

وای عزیزدلم چقد حرفات باعث شد مطمئن شم.میدونی چیه نگرانیام از یکم حساس بودنشه و همیشه ام میگ از دوست ...

عزییییزم چقدر خوبه که اینطور فکر میکنی...این حساس بودنشم حتما از دوست داشتنه...میگم که باهم حرف بزنید به خوبی و عاقلانه و عاشقانه...این چیزی نبست که بخوای نگرانش باشی...هر چیزی هست که ممکنه حساسش کنه سعی کن بیخیالش بشی...اصلا نقض آزادی و این حرفام نیست...

یه حساسیت‌هایی واقعا بده که مطمئنم اینطور نیست...همسر منم یه حساسیت‌هایی داره که من واقعا خوشم میاد...اصلا این نیست که بگه فلان لباس بپوش یا نپوش یا موهات یا...چیزای دیگه..مثلا کلی هوامو داره تو جمع و....

در مورد پوشش هم باهم حرف زدیم کلی باهم ...من خودم اهل این نبستم بد بپوشم و جلو باز و سینم پیدا باشه و....فقط نظرشو گفت و منم نظرمو و باهم به نتیجه رسیدیم..الان اون سعی میکنه لباسایی بپوشه و انتخاب کنه که دوست دارم اصلا هم ناراحت نبست و بابتش ازم تشکر کرده...

عزیزم باهم حرف بزنید با خوبی آرومی جوری که بدونید دوتاییتون قراره به نتیجه برسید و هیچوقتم دو رویی نمی‌کنید.یا بعد بگید اون روز یه چیزی گفتم.این همون بلوغ فکریه...

کلی با منطق و فکر و البته دل و علاقه پیش برید و تو زندگی ثمرش میشه کلی عشق و علاقه و محبت و کنار هم بودن همیشه خوب بودن باهم تحت هر شرایطی...

2790
2778
2791
2779
2792