عزییییزم چقدر خوبه که اینطور فکر میکنی...این حساس بودنشم حتما از دوست داشتنه...میگم که باهم حرف بزنید به خوبی و عاقلانه و عاشقانه...این چیزی نبست که بخوای نگرانش باشی...هر چیزی هست که ممکنه حساسش کنه سعی کن بیخیالش بشی...اصلا نقض آزادی و این حرفام نیست...
یه حساسیتهایی واقعا بده که مطمئنم اینطور نیست...همسر منم یه حساسیتهایی داره که من واقعا خوشم میاد...اصلا این نیست که بگه فلان لباس بپوش یا نپوش یا موهات یا...چیزای دیگه..مثلا کلی هوامو داره تو جمع و....
در مورد پوشش هم باهم حرف زدیم کلی باهم ...من خودم اهل این نبستم بد بپوشم و جلو باز و سینم پیدا باشه و....فقط نظرشو گفت و منم نظرمو و باهم به نتیجه رسیدیم..الان اون سعی میکنه لباسایی بپوشه و انتخاب کنه که دوست دارم اصلا هم ناراحت نبست و بابتش ازم تشکر کرده...
عزیزم باهم حرف بزنید با خوبی آرومی جوری که بدونید دوتاییتون قراره به نتیجه برسید و هیچوقتم دو رویی نمیکنید.یا بعد بگید اون روز یه چیزی گفتم.این همون بلوغ فکریه...
کلی با منطق و فکر و البته دل و علاقه پیش برید و تو زندگی ثمرش میشه کلی عشق و علاقه و محبت و کنار هم بودن همیشه خوب بودن باهم تحت هر شرایطی...