2777
2789
عنوان

آرایش ساده چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3008 بازدید | 37 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه چون هیچ وقت آرایش نمی کردم سرمه یهو چشمام را خیلی خاص کرده  کرم نزنم فقط سرمه باشه زشت ...

کرمت باید دقیقا همرنگ پوستت باشه نه روشن تر یا تیره تر،کاور خیلی کم و نچرالی ام داشته باشه

ریمل واجب نیست هرروز بزنی خب اینا تمیز کردن میخواد ریزش میگیری همون سرمه رو بزن

ابروهانم یکم سایه ابرو بزن مداد چرب برنداری کادری بکشیا

یه چند تام رژگونه داشته باش،صورتی،آجری،گلبهی اینا روی لپات و بینیت و پشت پلکت خیلی محو بزنی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

حواست به ابرو هاتم باشه  تو زیبایی تا ثیر داره  

رژم بزن تا اگه ماسکتو دادی پایین ارایشت نصفه نباشه   

نی  نی  یار  چه  مهربونه   / قدر منو میدونه  / منو تعلیق  میکنه  / بی  عذر  و  بی  بهونه  🙂🙃

ضد آفتاب، ریمل (6ساله مداوم میزنم مژه ام نریخته اگه میترسی مژه هات بریزه شبا روغن کرچک بزن ب مژه هات هم تقویت میکنه هم بلند میکنه)، خط چشم یا مداد چشم باریک، رژ گونه ملیح، رژ لب

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

🙄🙄🙄🙄

ضد افتاب بزن ابروهاتو مرتب کن مژه فرکن استفاده کن ی ریمل بزنی ایرادی نداره مژه نمیریزه من چندساله میزنم مژهام هنوز پره و ی رژ گوشتی یا ی جوری ک خیلی تو چشم زمخ نباشه کمرنگ باشه

رژ گوشتی اگه برندو شمارشو میشناسی بگو لطفا

من رژلب مدادی گلدن رز  شماره ۲۱ میزنم

رنگش فوق و العاده ست پوستم گندمی روشن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
وا خب الان دوست داره داشته باشه    

آخه آدم اولاش بلد نیست خوب ارایش کنه توی دانشگاه سوژه میشه😂

در تواریخ مغول آمده است که هلاکوخان چون بغداد را تسخیر کرد، جمعی را که از شمشیر بازمانده بودند، بفرمود تا حاضر کردند. چون بر احوال مجموع واقف گشت، گفت که باید صاحبان حرفه را حفظ کرد. رخصت داد تا بر سر کار خود رفتند. تجار را مایه فرمود دادند،‌ تا از بهر او بازرگانی کنند. جهودان را بفرمود که قوی مظلومند، به جزیه از ایشان قانع شد. قضات و مشایخ و صوفیان و حاجیان و واعظان و معرفان و گدایان و قلندران و کشتی‌گیران و شاعران و قصه‌خوانان را جدا کرد و فرمود: اینان در آفرینش زیادی هستند و نعمت خدای را حرام می‌کنند! حکم فرمود تا همه را در شط غرق کردند و روی زمین را از وجود ایشان پاک کرد.لاجرم نزدیک نود سال پادشاهی در خاندان او باقی ماند و هر روز دولت ایشان در افزایش بود.نفهمیدی چی شد؟؟ والا منم نفهمیدم. ریپلای کن بنویس چه امضای قشنگی تا بقیه هم بخونن و مثل تو اسکل بشن کی به کیه

تاپیک اوپرا رو بخون ک توش نحوه آرایش کردن رو توضیح داده

در تواریخ مغول آمده است که هلاکوخان چون بغداد را تسخیر کرد، جمعی را که از شمشیر بازمانده بودند، بفرمود تا حاضر کردند. چون بر احوال مجموع واقف گشت، گفت که باید صاحبان حرفه را حفظ کرد. رخصت داد تا بر سر کار خود رفتند. تجار را مایه فرمود دادند،‌ تا از بهر او بازرگانی کنند. جهودان را بفرمود که قوی مظلومند، به جزیه از ایشان قانع شد. قضات و مشایخ و صوفیان و حاجیان و واعظان و معرفان و گدایان و قلندران و کشتی‌گیران و شاعران و قصه‌خوانان را جدا کرد و فرمود: اینان در آفرینش زیادی هستند و نعمت خدای را حرام می‌کنند! حکم فرمود تا همه را در شط غرق کردند و روی زمین را از وجود ایشان پاک کرد.لاجرم نزدیک نود سال پادشاهی در خاندان او باقی ماند و هر روز دولت ایشان در افزایش بود.نفهمیدی چی شد؟؟ والا منم نفهمیدم. ریپلای کن بنویس چه امضای قشنگی تا بقیه هم بخونن و مثل تو اسکل بشن کی به کیه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز