2777
2789
عنوان

آرایش ساده چجوریه

3008 بازدید | 37 پست

سلام

خانوما من تا الان اصلا آرایش نمی کردم

الان برای دانشگاه، می خوام آرایش ساده و ملیح داشته باشم 

چجوری خوبه؟

فقط سرمه بزنم به چشمم قشنگه ؟ 

آخه کرم سفید کننده تا می زنم یجوری می شم🤕

رژ لب هم که کروناست معلوم نیست

ریمیل هم می ترسم مژه هام بریزه 

سرمه برای چشم قدیمی نیست؟ جلف نیست؟

اگه تا الان آرایش نداشتی توی دانشگاهم نداشته باش خب چ ایرادی داره

در تواریخ مغول آمده است که هلاکوخان چون بغداد را تسخیر کرد، جمعی را که از شمشیر بازمانده بودند، بفرمود تا حاضر کردند. چون بر احوال مجموع واقف گشت، گفت که باید صاحبان حرفه را حفظ کرد. رخصت داد تا بر سر کار خود رفتند. تجار را مایه فرمود دادند،‌ تا از بهر او بازرگانی کنند. جهودان را بفرمود که قوی مظلومند، به جزیه از ایشان قانع شد. قضات و مشایخ و صوفیان و حاجیان و واعظان و معرفان و گدایان و قلندران و کشتی‌گیران و شاعران و قصه‌خوانان را جدا کرد و فرمود: اینان در آفرینش زیادی هستند و نعمت خدای را حرام می‌کنند! حکم فرمود تا همه را در شط غرق کردند و روی زمین را از وجود ایشان پاک کرد.لاجرم نزدیک نود سال پادشاهی در خاندان او باقی ماند و هر روز دولت ایشان در افزایش بود.نفهمیدی چی شد؟؟ والا منم نفهمیدم. ریپلای کن بنویس چه امضای قشنگی تا بقیه هم بخونن و مثل تو اسکل بشن کی به کیه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مداد بکش  سرمه کجاش قدیمیه خیلی هم خوبه  ی کرم بزن صورتت نسوزه

اخه چون هیچ وقت آرایش نمی کردم

سرمه یهو چشمام را خیلی خاص کرده 

کرم نزنم فقط سرمه باشه زشت نیست؟ سبزه ام اخه ؟

پیج شکیبا،مهشید بیوتی بلاگ و marryglams و فالو کن ببین

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز