2777
2789
عنوان

راضی هستید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 91 پست

درست میگید، ببین ما نگفتیم همه چادری باشن ولی آدم میتونه شیک پوش باشه ولی  حداقل ی مانتوی معقول زیبا باشلوار مناسب ک اینقدر تنگ و چسبون نباشه بپوشه که این همه تو جامعه راه میره مرد و زن نگاش نکنن، زشته والا بخدا، زن و دختر میبینی بدنشون معلومه...... 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همه الان هر جوری میخوان لباس میپوشن، صرفا از نظر ظاهر کاملاً اون آزادی ای که میخوان وجود داره، مگه ا ...

بله عزیزم منظورشون دقیقا همون چون اصلا دیکه حجابی وجود نداره همه یه کلاه نقاب دار میزارن موهام کاملا بیرون بلوز شلوار آزاد چیزی که شما بری تو اروپا و آمریکا هم همین طور میگردن اونجا هم کسی به جز جاهای خاص با بیکینی نیست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من شخصا مشکلی ندارم  خوشحال هم میشم که خانومایی که میخوان،میتونن یکم نفس بکشن

وای دیگه اینطور نگین دیگه، اینکه خانوم لباس تنگ و چسبون بپوشه، فقط برا مده، باور کنید خودشونم توش راحت نیستن

به هییییچ وجه راضی نیستم. اسف باره بنظرم. بعضیا اینجا رو با کشورای غربی و ترکیه و... اشتباه گرفتن. ...

عزیزم توی قرآن اومده لا اکراه فی الدین حجاب هم جز دین محسوب میشه و خدا سپرده دست هر کس ولی تا موقعی که به کسی آسیب نرسه درضمن به خدا حجاب تو خیلی از کشورها بهتر از ایرانه البته از نظر تحریک کنندگی هر چقدر به یکی بیشتر بگی نکن اون اعتقاد نداشته باشه بیشتر مصمم میشه انجامش بده

خدا خودش بهتر بنده‌هاش رو میشناسه که اجبار رو توی دین کنار گذاشته

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
بحث سر لباس پوشیدن هم همینه همش تا یه چیزی مد میشه همه میپوشن و کسی که نپوشیده توسط جامعه طرد میشه و ...

نه من يه عمر تو جامعه بودم كسي با نحوه لباس پوشيدنش مورد تمسخر قرار نميگيره 

هركي دلش بخواد چادر ميپوشه هركيم دلش بخواد مانتو جلو باز

براي مردن لازم نيست حتما گلوله به ما اصابت كنه يا بيمار بشيم….اگه موزيك گوش نديم؛نرقصيم؛فیلم نبینیم؛کتاب نخونیم و یا سهمی از کم کردن رنج انسانها برنداریم؛مردیم
الان چون مشکلات دیگه ای وجود داره باید این مسئله فراموش بشه؟!!  مثلا یکی گشنه باشه تشنه هم باش ...

فقر که از یک در بیاد،ایمان از اون در دیگه میره

دیگه خودت حالا بهش فکر کن

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
نه من يه عمر تو جامعه بودم كسي با نحوه لباس پوشيدنش مورد تمسخر قرار نميگيره  هركي دلش بخو ...

ولی من به عینه باهاش مواجه بودم منی که مثلا چادر میپوشم بارها و بارها مورد تمسخر واقع شدم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عزیزم توی قرآن اومده لا اکراه فی الدین حجاب هم جز دین محسوب میشه و خدا سپرده دست هر کس ولی تا موقعی ...

لا اکراه فی الدین در انتخاب دین...وقتی اسلام پذیرفتی پوشش کامل 

الان چون مشکلات دیگه ای وجود داره باید این مسئله فراموش بشه؟!!  مثلا یکی گشنه باشه تشنه هم باش ...

عزیز اول از همه میگم من چادری و مقید هستم و انتخاب خودمم بوده خانواده خودم پوشش ازاد دارن .پس پوشش خودمو وارد بحث نکنید 

دوما ما قبلا این راهو امتحان کردیم حجابو اجباری کردیم نتیجش شد جامعه ی بی بند و بار 

چرا ؟چون تنها کاری که کردیم این بود زنو تو گونی کردیم و مرد رو با بهانه ذات تنوع طلب یا گرایش ذاتی تبرئه کردیم

نمیگیم مرد نباید نگا کنه 

میگیم جوری برادر و پدر و شوهرتو پسرتو تربیت کن که با این چیزا از راه به در نشه .

یبارم شما اون راهی که ما میگیم رو امتحان کن .

مشكلي ندارم  مرداي كثيف و خيانتكار دور برم نيستن بترسم يوقت از دستشون بدم يا تحريك بشن

عزیزم بعضی ها چنان میگردن من که زنم نمیتونم چشم بردارم چه برسه مردا که این تو وجودشون حتی خودم به همسرم میگم فلانی نگاه کن چقدر عجیب 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......