2777
2789
عنوان

راضی هستید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 91 پست
لا اکراه فی الدین در انتخاب دین...وقتی اسلام پذیرفتی پوشش کامل 

عزیز دلم کسی که پدر و مادرش مسلمان باشن ناچاره مسلمون باسه وگرنه میگن مرتده 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
موافقم به نظرم دیگه حجابی وجود نداره همه آزادن 

حداقل نگن ایران ازادی نداره حجاب اجباری این دیکه بی انصافی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بعضی ها چنان میگردن من که زنم نمیتونم چشم بردارم چه برسه مردا که این تو وجودشون حتی خودم به هم ...

شما خانمي برات جالبه نگاه ميكني مگه با قصد لذت نگاش ميكني؟

مرديم ك پست باشه از رو كارتن يخچالم تحريك ميشه

براي مردن لازم نيست حتما گلوله به ما اصابت كنه يا بيمار بشيم….اگه موزيك گوش نديم؛نرقصيم؛فیلم نبینیم؛کتاب نخونیم و یا سهمی از کم کردن رنج انسانها برنداریم؛مردیم
ولی من به عینه باهاش مواجه بودم منی که مثلا چادر میپوشم بارها و بارها مورد تمسخر واقع شدم 

چادر که بسیار پوشش معقولی هست، چون دوس دارن همرنگشون بشی مسخره می کنن 

ولی من به عینه باهاش مواجه بودم منی که مثلا چادر میپوشم بارها و بارها مورد تمسخر واقع شدم 

همونطور ك بعضي محجبه ها هم به كسايي ك شبيه خودشون نيستن توهين ميكنن 

براي مردن لازم نيست حتما گلوله به ما اصابت كنه يا بيمار بشيم….اگه موزيك گوش نديم؛نرقصيم؛فیلم نبینیم؛کتاب نخونیم و یا سهمی از کم کردن رنج انسانها برنداریم؛مردیم
درست میگید، ببین ما نگفتیم همه چادری باشن ولی آدم میتونه شیک پوش باشه ولی  حداقل ی مانتوی معقول ...

دغدغه ی دیگه ای نداری؟ 

مثلا خانومایی که تا کمر تو سطل زباله ن؟! نظرت در مورد اونا چیه؟

شما عصاره ی آدمهای دورتون هستید....پس درست انتخابشون کنید  
کرونا واگیر داره اما حجاب واگیر نداره هرکی اختیار  و حق انتخاب داره برای حجابش. مردای حشریتون ر ...

مردای .... ذاتشون خرابه ربطی به اینکه همسرشون نیازشون رو برطرف کنه نداره،این مردا گشنه هستن، بعضی زنا هم بیرون از خونه با پوششون گشنگی اینجور مردا رو یا آگاهانه یا از روی ناآگاهی رفع میکنن.

چقدر زشت و بدحرف میزنی یه جوری حرف بزن وقتی بقیه متنت رو میخونن حالشون بد نشه ازینکه یه پستی نوشتن و تو جواب دادی.اگه نمیتونی درست حرف بزنی و از کلمات مناسب استفاده کنی حداقل ریپلای نکن تا حال آدم به هم نخوره. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
مردا چرا حیا نداشتن نگاش میکردن کور شن همچین نرایی

کلا این زن مذهبیا انگشت اتهامشون فقط به سمت خودشونه. اگه مرداشون روزی ده بار برینن دهنشون میگن قربونت حاجی بازم برین بهم، چه طعمی داره .تو این اسلامی که اینا میگن چرا یه بار به نفع زن نطقی نکرده ؟! بزاریشون برای شوهراشون چندتا چندتا زن صیغه میکنن چون سنت پیغمبرشونه حالا نگرانه تحریک شدن مرداشونن. 

مردا چرا حیا نداشتن نگاش میکردن کور شن همچین نرایی

ای بابا دیدم پسر جوونم داشت نگاش می کرد، وقتی این جور لباس می پوشن، مثل چراغ قرمزن تو جامعه، خواستی کسی نگاشون نکنه، آخه این زن، شوهرشم کنارش بود، چقدررر بی غیرتن اینم مردا اه اه 

لا اکراه فی الدین در انتخاب دین...وقتی اسلام پذیرفتی پوشش کامل 

من خودم حجاب رو دوست دارم ولی اجبار توی حجاب بقیه رو نه در قرآن درباره حجاب گفته زنان پیامبر و زنان مومن کسی میتونه مسلمان باشه ولی مومن نباشه مطمئنا به حجاب هم اعتقادی نداره

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
کرونا واگیر داره اما حجاب واگیر نداره هرکی اختیار  و حق انتخاب داره برای حجابش. مردای حشریتون ر ...

لطفا ادب داشته باشین و بلد باشین در مورد دیگران چجور حرف بزنین. و توهین نکن ب بقیه.

مشکل اینه ک حجاب رو فقط بخاطر چشم چرونی مردا میدونین. در حالیکه اولویت اول تو حجاب اینه ک خدا خواسته ارزش و شان و شخصیت زن ک گل ریبای خلقته و مظهر جمال و زیبایی خداست حفظ بشه . اینکه کسی ارزش خودشو نمیدونه و ب حراج میذاره مجوز این نیس ک به بقیه توهین کنه.

اگه کل مردای روی زمین علیه السلام و چشم پاک و بچه پیغمبر بودن هم باز حجاب برا خانوما تو بیرون خونه واجب بود. پس دلیلش مردا نیستن ک توهین می کنین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شما خانمي برات جالبه نگاه ميكني مگه با قصد لذت نگاش ميكني؟ مرديم ك پست باشه از رو كارتن يخچالم تحري ...

خیر خیلی از مردا هم از روی کنجکاوی نگاه میکنن  قرار نیست همه تحریک بشن وقتی یکی خیلی خفن نیپ بزن طبیعی همه نگاهش میکنن بحث ادمای مریض که به زن چادری هم نگاه میکنن جداس ولی شما نمیتونی بکی هرجور دلم میخواد میگردم کسی نگاهم نکنه چون خودخواهی

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......