2777
2789
عنوان

راضی هستید؟؟؟

994 بازدید | 91 پست

میگم بدون اینکه قضاوت کنید بعنوان ی زن از جو امروز جامعه که بعصی زنا دیگه خیلی حدو رد کردن و خیلی خیلی بد لباس می پوشن میان بیرون راضی هستید؟ البته بگذریم که حجابم کامل گذاشتن کنار

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من مشکلی ندارم معتقدم من باید شوهرم با پسرم یا برادرم رو توجیح کنم ن تمام زنان جامعه رو ،ما میتونیم خانوادمون رو تربیت و کنترل کنیم ن نصف مملکت رو ک زن هستن

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

مشكلي ندارم 

مرداي كثيف و خيانتكار دور برم نيستن بترسم يوقت از دستشون بدم يا تحريك بشن

براي مردن لازم نيست حتما گلوله به ما اصابت كنه يا بيمار بشيم….اگه موزيك گوش نديم؛نرقصيم؛فیلم نبینیم؛کتاب نخونیم و یا سهمی از کم کردن رنج انسانها برنداریم؛مردیم

مخالف بد حجابیم...ببین یه خانم رو بدون شال و روسری ببینم ولی با یه بلوز شلوار..عادیه واسم.ولی از یکی که شالش رو انداخته باشه رو شونه اش و خط س ی ن پیدا باشه...غیر قابل تحمل

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز