میگم بدون اینکه قضاوت کنید بعنوان ی زن از جو امروز جامعه که بعصی زنا دیگه خیلی حدو رد کردن و خیلی خیلی بد لباس می پوشن میان بیرون راضی هستید؟ البته بگذریم که حجابم کامل گذاشتن کنار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پوشش هرکسی به خودش مربوطه، ما چرا باید راضی باشیم ؟!
نمیشه اینو گفت آخه، باور کنید امروز ی زنی دیدم با شلوار قرمز تنگ با ی بلوز کوتاه، بدون حجاب اومده بود بیرون، بعد دیدم چقدر مردا نگاش می کنن، از خودم بعنوان ی زن خجالت کشیدم، تازه شوهرم کنارش، آخه چرا بعضیا حیا ندارن
یکی کرونا داشته باشه وسط جمعیت ماسک نزده باشه سرفه کنه،اینم به هیچ کسی ربطی نداره،مثل همین مسئله ی پوشش. یه عده متوجه فرق بین خونه و جامعه ی بیرون نیستن.
ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
به هییییچ وجه راضی نیستم. اسف باره بنظرم. بعضیا اینجا رو با کشورای غربی و ترکیه و... اشتباه گرفتن.
پوشش تو جامعه به هیچ عنوان یه مساله شخصی نیس . اونی که ب کسی ربطی نداره پوشش هر کی تو خونه شه نه تو جامعه.
میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهندهتر و از مادر بهت مهربونتره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مشكلي ندارم مرداي كثيف و خيانتكار دور برم نيستن بترسم يوقت از دستشون بدم يا تحريك بشن
به نظرم اصلا ربطی به مردا نداره به نظرم اگر من دختر داشته باشم و دخترم اینا رو ببینه و سعی کنه مدام مثل اونا باشه و اعتماد به نفسش رو از دست بده چون همه آرایش کرده آن و گاهی انگار دارن میرن عروسی و بخواد مدام آرایش کنه و پوستش رو خراب کنه و زود از عالم بچگی بیاد بیرون آسیب بیشتره
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲