2777
2789
عنوان

راضی هستید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد مشکلات جامعه زیاده و نیاز ب بررسی ریشه ای داره ک حجاب کوچکترین مورده در برابرش حداقل برای من

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

حقیقتش من خودم اصلا اهل حجاب نیست هیکلی هم ندارم ولی بعضیارومیبینی قشنگ معلومه جهت.خودنمایی وبدنمایی اینو پوشیدن😑

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
پوشش هرکسی به خودش مربوطه، ما چرا باید راضی باشیم ؟!

نمیشه اینو گفت آخه، باور کنید امروز ی زنی دیدم با شلوار قرمز تنگ با ی بلوز کوتاه، بدون حجاب اومده بود  بیرون، بعد دیدم چقدر مردا نگاش می کنن، از خودم بعنوان ی زن خجالت کشیدم، تازه شوهرم کنارش، آخه چرا بعضیا حیا ندارن

مشكلي ندارم  مرداي كثيف و خيانتكار دور برم نيستن بترسم يوقت از دستشون بدم يا تحريك بشن

اصلا ربطی به مرد خیانتکار و کثیف نداره مرد مومن هم با پوشش های امروزی تحریک میشه غریزه مرد اینجوریه

شاد باش ، خوب یا بد زندگی جریان دارد 😊

ناراضی ام چون 

کشورای دیگه جنگ نرم رو بردن و کشور ما باخت 😐

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

به هییییچ وجه راضی نیستم. اسف باره بنظرم. بعضیا اینجا رو با کشورای غربی و ترکیه و... اشتباه گرفتن.

پوشش تو جامعه به هیچ عنوان یه مساله شخصی نیس . اونی که ب کسی ربطی نداره پوشش هر کی تو خونه شه نه تو جامعه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مشكلي ندارم  مرداي كثيف و خيانتكار دور برم نيستن بترسم يوقت از دستشون بدم يا تحريك بشن

به نظرم اصلا ربطی به مردا نداره به نظرم اگر من دختر داشته باشم و دخترم اینا رو ببینه و سعی کنه مدام مثل اونا باشه و اعتماد به نفسش رو از دست بده چون همه آرایش کرده آن و گاهی انگار دارن میرن عروسی و بخواد مدام آرایش کنه و پوستش رو خراب کنه و زود از عالم بچگی بیاد بیرون آسیب بیشتره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اونا دنبال اهلش میگردند اهلش هم دنبال اونا... 

شوهر من جایی تو ایران کار کرده که شما اگه ببینی فکر میکنی رفته لاس وگاس ولی خوب 

حیا و چشم پاکی رو هر مردی نداره... دنبال مقصر فقط تو خود شخص بگردید نه افراد جامعه! 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز