2777
2789
عنوان

راضی هستید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 91 پست

اگه اونقدر نظر من مهم بود خدا جای ۷ میلیارد انسان مختلف هفت میلیارد تا از من می‌ساخت خوب خودش اونو آفریده به خودش و بندش ربط داره چطور فکر میکنن زندگی میکنن یا ... مگه اینکه در حق من ظلم یا اجحافی بشه فقط اون موقع به من مربوط میشه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا ربطی به مرد خیانتکار و کثیف نداره مرد مومن هم با پوشش های امروزی تحریک میشه غریزه مرد اینجوریه

غريزه مرد باشه غريزه زنم هست فرقي نداره

با حيوانات ك طرف نيستيم

ما اينطوري تربيت نشديم كه خودمونو گول بزنيم غريزه مرده زنا خودتونو بپوشونين

براي مردن لازم نيست حتما گلوله به ما اصابت كنه يا بيمار بشيم….اگه موزيك گوش نديم؛نرقصيم؛فیلم نبینیم؛کتاب نخونیم و یا سهمی از کم کردن رنج انسانها برنداریم؛مردیم
 حجاب کار ندارم از خیلی چیزای دیگ اصلا راضی نیستم 

انگار همه چیمون به راهه فقط دغدغه حجاب هست.. حجاب ذره ای از دریای مشکلات هست 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

از اینکه خرج ماهانمون شده ۱۰ تومن ناراضی ام

از اقتصاد ناراضی ام

منو تو گور کسی نمی خوابونن الانم عصر حجر نیست همه عقل دارن و به اطلاعات لازم دسترسی دارن.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

نمیدونم چرا بعضی ها میگن به ما ربطی نداره 

طرف دلش میخاد تو خونش لخ..ت باشه 

ولی به محض خارج شدن از خونه و قرار گرفتن در دید نامحرم و اجتماع باید باید حجاب و پوشش مناسب داشته باشه 

مثل اینکه ما داریم با هم زندگی می‌کنیم پس به ما هم مربوطه 

#‍ادای روشن فکرا رو در نیارید 

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
به نظرم اصلا ربطی به مردا نداره به نظرم اگر من دختر داشته باشم و دخترم اینا رو ببینه و سعی کنه مدام ...

موضوع الان ارايش نيست

مدل لباس پوشيدنه

و اگه بهانه تحريك اقايون نيست پس هر جور ميخوان بپوشن

براي مردن لازم نيست حتما گلوله به ما اصابت كنه يا بيمار بشيم….اگه موزيك گوش نديم؛نرقصيم؛فیلم نبینیم؛کتاب نخونیم و یا سهمی از کم کردن رنج انسانها برنداریم؛مردیم
به هییییچ وجه راضی نیستم. اسف باره بنظرم. بعضیا اینجا رو با کشورای غربی و ترکیه و... اشتباه گرفتن. ...

گل گفتی وقتی یه خانم یا حتی یه مرد میاد تو جامعه زیر ذره بین هست خواه نا خواه و پوشش باید طبق عرف جامعه باشه جامعه ما مثلا اسلامیه 

شاد باش ، خوب یا بد زندگی جریان دارد 😊