2777
2789
عنوان

راضی هستید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 91 پست
نمیدونم چرا بعضی ها میگن به ما ربطی نداره  طرف دلش میخاد تو خونش لخ..ت باشه  ولی به محض ...

درسته. عرف جامعه باید رعایت بشه.

بهارااااانم؛ کوچه شکوفه بن بست بهار.                                    🍇منو انگور یاقوتی هام🍇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشه اینو گفت آخه، باور کنید امروز ی زنی دیدم با شلوار قرمز تنگ با ی بلوز کوتاه، بدون حجاب اومده بو ...

واقعا درک نمیکنم زنایی که از دیدن هیکل زن دیگه انقدر تعجب میکنن !!! بابا چرا انقدر این چیزا براتون عجیبه ؟! هرچی محدود کنی مردم کنجکاوتر و بدتر میشن( تو هر زمینه ای) الان وضعیت مملکت ما همینه. یه مشت مرد عقده ای و هیز پرورش دادیم.

گل گفتی وقتی یه خانم یا حتی یه مرد میاد تو جامعه زیر ذره بین هست خواه نا خواه و پوشش باید طبق عرف جا ...

👌

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

من فقط میگم جرا میگن ایران آزادی نیست؟ به خدا الان دیکه خیلیا کاملا حجاب گذاشتن کنار حتی تو شهرستان ها فقط یه کلاه میزارن بیرون کل موها بیرون با بلوز شلوار کوتاه نکنه انتظار دارن با بیکینی برن تو خیابون استخر و ساحل مختلط میخوان چون الان دیکه چیزی به اسم حجاب وجود نداره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
الان همه چی مملکت حله فقط لباس پوشیدن خانما خار شده😐

الان چون مشکلات دیگه ای وجود داره باید این مسئله فراموش بشه؟!! 

مثلا یکی گشنه باشه تشنه هم باشه، چون گشنه هست باید فقط غذا بخوره و تشنگی کاری نداشته باشه و تشنگی رو فراموش کنه؟!!! 

یعنی وقتی همه چیز حل شد باید به این موضوع توجه بشه؟!!!!! به نظرت کی همه چیز حل میشه؟؟؟!!!! 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
واقعا درک نمیکنم زنایی که از دیدن هیکل زن دیگه انقدر تعجب میکنن !!! بابا چرا انقدر این چیزا براتون ع ...

یعنی اگه زنا لباس های عجیب غریب بپوشن که بخش زیادی از بدنشون مشخص باشه مردا دیگه هیز بار نمیان؟

موضوع الان ارايش نيست مدل لباس پوشيدنه و اگه بهانه تحريك اقايون نيست پس هر جور ميخوان بپوشن

بحث سر لباس پوشیدن هم همینه همش تا یه چیزی مد میشه همه میپوشن و کسی که نپوشیده توسط جامعه طرد میشه و مسخره باعث میشه دختر یا پسر فرقی نداره مدام دغدغه فکری و ذهنی شون جای پیشرفت به لباسشون باشه و مدام دنبال خریدن لباس بر اساس مد باشن میشه یه عالم لباس که فقط یه بار استفاده شده جوان هایی همه ارزش ها رو تو نحوه تیپ و لباسشون میدونن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یکی کرونا داشته باشه وسط جمعیت ماسک نزده باشه سرفه کنه،اینم به هیچ کسی ربطی نداره،مثل همین مسئله ی پ ...

کرونا واگیر داره اما حجاب واگیر نداره هرکی اختیار  و حق انتخاب داره برای حجابش. مردای حشریتون رو هم خوب ارضا کنید که تو خیابون که مبادا تار موی زنی تحریکش کنه .

من فقط میگم جرا میگن ایران آزادی نیست؟ به خدا الان دیکه خیلیا کاملا حجاب گذاشتن کنار حتی تو شهرستان ...

همه الان هر جوری میخوان لباس میپوشن، صرفا از نظر ظاهر کاملاً اون آزادی ای که میخوان وجود داره، مگه اینکه دیگه منظورشون از آزادی با بکینی بیرون رفتن باشه! 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
من فقط میگم جرا میگن ایران آزادی نیست؟ به خدا الان دیکه خیلیا کاملا حجاب گذاشتن کنار حتی تو شهرستان ...

اینم بگم به هیچ عنوان ادم مذهبی نیستم شلوار قد نود می پوشم موهام بیرون آرایش دارم ولی واقعا بعصی ها شورش دراوردن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یه کاربر تاپیک زده بود یکماهه برنج نمیتونیم بخریم این منو بیشتر اذیت میکنه تا حجاب

یه کاربر نوشته بود النگو فروخته تا تونسته مایحتاج خونه رو بخره.

امثال شما گند زدن به اقتصاد. کسایی که بجای اینکه سرگرم کار خودشون باشن و رفاه مردم براشون مهم باشه خون همه رو کردن تو شیشه

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.