sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2202 عنوان بارداری 104 بازدید | 20 پست سلام خانم ها شش ماه از اقدامم میگذره به نظر شما گلها چیکار کنم باردار بشم .اعصابم خورده کمکم کنید من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم 1401/01/25 | 22:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi68 عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 9721 یه جاخوندم دوماه پشت سرهم هرشب خرما وشیر قاطی کن بخور باردارمیشی هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2202 همه ازمایش ها خودتون و شوهرتون دادید خودم فیبروم دارم چه آزمایشی من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
مهدیه۱۲۰۶۷۹ عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 663 منم دوماه چشم انتظارم ایشالله به حق این ماه عزیز به همه چشم انتظارا نی نی بده
sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2202 یه جاخوندم دوماه پشت سرهم هرشب خرما وشیر قاطی کن بخور باردارمیشی ممنون عزیزم چند تا خرما من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2202 چند کیلویی قد وزنت وزن هشتاد قد ۱۷۰ من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2202 منم دوماه چشم انتظارم ایشالله به حق این ماه عزیز به همه چشم انتظارا نی نی بده الهی آمین شما هم حساس و عصبانی میشی من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
تمنامامان۱۲ عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 4575 وزن هشتاد قد ۱۷۰ وزنتو بیار ۶۵ من هربار باردارشدم قبلش وزن کم کردم دوستامم همینطور کاهش وزن به بدن شوک میده
zizi68 عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 9721 ممنون عزیزم چند تا خرما نمیدونم هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2202 وزنتو بیار ۶۵ من هربار باردارشدم قبلش وزن کم کردم دوستامم همینطور کاهش وزن به بد ... سعی می کنم بیارم شما چطور وزن کم کردین خانومی من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
مهدیه۱۲۰۶۷۹ عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 663 مرتب یه شب در میون رابطه داشته باش به شوهرت عسل سیاه دونه دارچین قاطی کن آخر شب بده بخوره بعد از رابطه پاهاتو بگیر بالا دستشویی حمام نرو انشالله زودی نتیجه بگیری
تمنامامان۱۲ عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 4575 سعی می کنم بیارم شما چطور وزن کم کردین خانومی واای خواهرنگم بهت هربار کالری شماری وروزی یکساعت ورزش ۱۷ کیلو کم کردم
sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2202 مرتب یه شب در میون رابطه داشته باش به شوهرت عسل سیاه دونه دارچین قاطی کن آخر شب بده بخوره بعد از راب ... ممنون عزیزم الهی شما هم به نتیجه برسی من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم