sadrasara مدیر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2202 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 20 پست سلام خانم ها شش ماه از اقدامم میگذره به نظر شما گلها چیکار کنم باردار بشم .اعصابم خورده کمکم کنید من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم 1401/01/25 | 22:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهدیه۱۲۰۶۷۹ عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 663 الهی آمین شما هم حساس و عصبانی میشی اره همش استرس دارم همین استرسم ضرر داره نمیذاره نطفه شکل بگیره سعی کن بیخیال باشی میدونم سخته
sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2202 واای خواهرنگم بهت هربار کالری شماری وروزی یکساعت ورزش ۱۷ کیلو کم کردم چند کاِلری مصرف می کردی و کدوم کالری شمار ببخشیدا من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2202 اره همش استرس دارم همین استرسم ضرر داره نمیذاره نطفه شکل بگیره سعی کن بیخیال باشی میدونم سخته الهی خبر بارداریتون رو بشنوم من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
تمنامامان۱۲ عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 4574 چند کاِلری مصرف می کردی و کدوم کالری شمار ببخشیدا کالری شمار کرفس بروتاپیک بامدادخمار اون مراحلشوتوضیح داده
sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2202 کالری شمار کرفس بروتاپیک بامدادخمار اون مراحلشوتوضیح داده ممنون عزیزم خیلی ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادین من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم