eea مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 330 عنوان انتخاب اسم پسر 135 بازدید | 8 پست سلام اسم پسر میگید بهمآرمینارین رادینرادوینکدومش خوشگله؟ 1401/01/25 | 22:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40650 همشون قشنگن ولی خیلی زیادن هرکیومیبینی اسم بچه ش یکی ازهمیناس اسم تک وخاص تربذارید راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
eea مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 330 همشون قشنگن ولی خیلی زیادن هرکیومیبینی اسم بچه ش یکی ازهمیناس اسم تک وخاص تربذارید مرسی میشه کمکم کنی اسم قشنگ بگی
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40650 مرسی میشه کمکم کنی اسم قشنگ بگی من اسمای مدنظرم بیشترمذهبی هستن😅ولی تاپیک داداشم روببین .بچه هااسمای خوبی گفتن .خیلیاشون خاص بودن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
eea مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 330 من اسمای مدنظرم بیشترمذهبی هستن😅 ولی تاپیک داداشم روببین .بچه هااسمای خوبی گفتن .خیلیاشون خاص بودن از کجا ببینم؟اسم مذهبی خوبهمن امیر محمد این اسما دوست دارم ولی ب هرکی میگم یه ایرادی میگیره
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40650 از کجا ببینم؟ اسم مذهبی خوبه من امیر محمد این اسما دوست دارم ولی ب هرکی میگم یه ایرادی میگیره اتفاقاامیرمحمدهم قشنگه😍من عاشق مرصادم ولی خیلیاازمعنیش ایرادگرفتن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40650 https://www.ninisite.com/discussion/topic/7762677/داداش-دارشدم-عکس?page=5 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤