مادرشوهر من که هیچی ، ولی چند روز پیش دیدم برام لباس خریده که حس کردم شوهرم خودش خریده داده دستش که بده بهم چون به شوهرم گفته بودم مادرت هیچ کاری برام نکرده و برا تو چیز میخره واسه من نه😐
یه حس بدی گرفتم حس میکنم ساده گیرم اوردن یا خیال میکنند من نفهمیدم تازه من کلی تشکرم کردم از مادرش
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
یاد مامانا افتادم قدیما جایزه میخریدن میدادن معلما سر صف میدادن به ما.خندم گرفت استارتر.اما ببین نفس کار بد نیست که.مخصوصا همسرت خواسته دلگرمت کنه.مادرشوهرتم میفهمه با این کار شوهرت که یه وقتایی برات کاری کنه.اما اگر کاری هم نکرد دیگه خرده گرفتن نداره.دوست نداره انجام بده.توام متقابلا چندان مایه نذار.من فکر میکنم سر چیزای آبکی زندگی ت رو تلخ نکن
به نظرت به رو شوهرم بیارم که کار تو بوده که بفهمه خر نیستمو سواستفاده نشه ازم
نه بنظرم کارت اشتباهه... تازه کلی هم خوشحالی نشون بده و تعریف کن تا بازم برات بگیرن😂😂
شایدم شوهرت نخریده ولی وقتی تو گفتی رفته به مادرش گلایه کرده اون خریده...
ولی در کل میگم چرا از مادر شوهرت توقع کادو داری؟؟🤔
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️