2777
2789

قبل بلوغ اوجل بودم الآنم اوجلم😎

همتونو دنبال منفعت بودین دم از معرفت می‌زدین نادورسیا،مه هه هونام که اگر کسی یه پیاله او دم بها و زور ی بشکه آو وش میم ولی اگر خوم د تشنعی بمیرم کسی نی ی لیوان آو بیه دسم،و رستم چنین گفت به اسفندیار:گگه تو بچه ای یسی رو گپت بیار،ما لرا نمویم خوشم ازش اومده موییم باختمشه و نازاریت)ali)⁦❤️⁩🌌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم دوران بلوغ پوستت ثبات نداشت؟😐

😂

همتونو دنبال منفعت بودین دم از معرفت می‌زدین نادورسیا،مه هه هونام که اگر کسی یه پیاله او دم بها و زور ی بشکه آو وش میم ولی اگر خوم د تشنعی بمیرم کسی نی ی لیوان آو بیه دسم،و رستم چنین گفت به اسفندیار:گگه تو بچه ای یسی رو گپت بیار،ما لرا نمویم خوشم ازش اومده موییم باختمشه و نازاریت)ali)⁦❤️⁩🌌
😂 خوشبحالت من الان دوران بلوغم نه پوستم ثبات داره نه اجزای ثورتم باهم

اشکال نداره اینم میگذره فقط تحمل کن

خیلی خوشگل میشی 

من دماغم و لبام هرکدوم واس خودشون یجا میرفتن😑😂

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
اشکتل نداره اینم میگذره فقط تحمل کن خیلی خوشگل میشی  من دماغم و لبام هرکدوم واس خودشون یجا می ...

😐🤣🤣🤣🤣وای عالی بود 

من الان صورتم گردهه و پوستمم سفیده اما متاسفانه دماغ و لب گند زده😐

من از این👹 شدم این👯‍♀️ تازه شکل آدمو گرفتم حین بلوغ دماغم بزرگ شد ۱۰ کیلو چاق شدم پوستم تیره شد وجوش زد موهای صورت و بدنم زیاد شد واییییی تو ۱۸ سالگی بهتر شدم وجوشام رفت و پوستم دوباره سفید شو و لاغر شدم ....تو۲۰ سالگی تازه پف بینیم خوابید .....اَه دوباره یادم اومد تمامی عکسای دوران بلوغو حذف کردم 

من از این👹 شدم این👯‍♀️ تازه شکل آدمو گرفتم حین بلوغ دماغم بزرگ شد ۱۰ کیلو چاق شدم پوستم تیره شد وج ...

وااای مثل الان من ولی پوستم تیره نیست و نشد منم بینی اصلا قوز نداره اما باددد داره پوستمم ثبات نداره

اییی خدا کی تموم میشه😐

😐🤣🤣🤣🤣وای عالی بود  من الان صورتم گردهه و پوستمم سفیده اما متاسفانه دماغ و لب گند زده😐

اره بعد باهم جمع وجور میشن خوب میشی

منم صورتم گرد

لپام ورم

لبام بزرگ

دماغ گنده.چشما انگار از خواب بلند شده بودم😑😑

شاید باورت نشه ولی اینا رو بعد از اتمام بلوغ حس کردم ک چقد زشت بودم با دیدن عکسام💔

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀